Зашто мажите им даваат имиња на своите пениси?

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување
често се зафркаваме со другарките на таа тема и не ретко на шала си ги викаме `таска балабанова`-не знам зашто, ама името е интересно и секогаш не смее.често ги викаме и Стојна и Митра, зависи од моментот:pos:

често се зафркаваме со другарките на таа тема и не ретко на шала си ги викаме `таска балабанова`-не знам зашто, ама името е интересно и секогаш не смее.често ги викаме и Стојна и Митра, зависи од моментот:pos:
УУууУУуу
Тас ка балабанова, установа за сите педери навлечени на ганова
:zver:

Иначе јас мојот си го викам Jonny ама само кога не ме слуша, кога паметот му е на нешто друго.

Иначе јас мојот си го викам Jonny ама само кога не ме слуша, кога паметот му е на нешто друго.

ОМГ може да му биде паметот и на друго освен на тоа едно што му е постојано на памет?:nesvest::icon_lol:

Па не е баш едно:pos2::pos2:

ОМГ може да му биде паметот и на друго освен на тоа едно што му е постојано на памет?:nesvest::icon_lol:
АаАаАа не ме сфаќајте погрешно. Лошо фразирана реченица ми беше ова, малце уморен сум не ми замеравајте.

Ај вака...

Одам по пат, Џони гледа јака типка и нешто ми станува немирен и јас тука веднаш морам да му кажам "Полека Џони не се летај многу многу".

е на ова мислев, инаку вака кога е мирен не му зборам баш.

-Од иста причина штоо жените најверјатно им даваат имиња на нивните господични. :vozbud: :smir:

-Од иста причина штоо жените најверјатно им даваат имиња на нивните господични. :vozbud: :smir:
да прочиташе неколку страни натака ќе видеше дека помалку од 1% им имаат дадено имиња...

јас мојот по улици го викам ''алкател'' а кога ми треба да се разбуди под хитно го викам ''анаконда''

Јас па мојот не го викам , сам станува !

мојот си го викам Мариус Калабастериус Дос Сантос Либерта Риберио Ла Фригониганио

Јас бев доволно либерален и го оставив сам да си избере име за себе, и моментално вели дека сака да остане анонимен..така да нема да го кажеме неговото име овде во јавност...тоа е се што имам да кажам...благодарам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom