Заради српското, симнати сите знамиња во Задар

• Креатор на темата Креатор на темата demmian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Македонецот прашал на екавица(српски) и овие задраниве се препознале.:toe:

Хрвативе одлично го организираа првенствово барем засега.
Многу ми е мило што навиваат за Македонија. Во Вараждин многу хрвати навиваа со македонците.
Денес баш во салата даваа Хрвати со нивните црвено-сини коцкички седеа заедно на црвено-жолтите трибините и навиваа за Македонија.

Но тргањето на знамињата е непрофесионално.
Истепале наш навивач и тоа постар човек. Се препознале?
Па пред да истепаш некој не треба да се осигураш. Сеа ги оправдувате што го истепале зашто се препознале :uvo:

Никој не ги оправдува тепачите,само да не се добие впечаток дека намерно бил нападнат Македонецот.

Колку го чекам вторник.Тоа ќе биде атмосфера атмосфера и пол.Ем и хрватите ќе дојдат па ако има и срби ќе бидат истепани не од нас од хрватите.Најобезбедувани се навивачите а ги има ептен малце.
Ајде ајде утре прво со Данска(која губи 8 гола уште на полувреме од Полска) па уште да ги тепаме мотив плус ќе имаме.

П.С.ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО БРАЌАТА ХРВАТИ ЗА ВАКВИОТ ПОДВИГ!

Кој подвиг бе јаден...??? Тоа е срамота... Тоа е тој НЕИЗЛЕЧИВ КОМПЛЕКС... Љуѓето имаат потреба стално да плукаат по Србите, како не би ги рекле дека се исто, т.е. исти народ... Таа болест има име... КОМПЛЕКС НИЖЕ ВРЕДНОСТИ...

И онака успут, во Србија тоа НИКАД не би се случило... Ќе си се вееше Усташкото знаме заедно со останатите... Ама некои се луѓе, а некои усташи... Јеби га...!!! :toe:

Кој подвиг бе јаден...??? Тоа е срамота... Тоа е тој НЕИЗЛЕЧИВ КОМПЛЕКС... Љуѓето имаат потреба стално да плукаат по Србите, како не би ги рекле дека се исто, т.е. исти народ... Таа болест има име... КОМПЛЕКС НИЖЕ ВРЕДНОСТИ...

И онака успут, во Србија тоа НИКАД не би се случило... Ќе си се вееше Усташкото знаме заедно со останатите... Ама некои се луѓе, а некои усташи... Јеби га...!!! :toe:

Усташите се далеку подобри од четниците и делиите.
Уште еднаш поддршка до браката Хрвати што на таков начин ве сексаат вас србите.

Бре бре тргнале знаме голем кур цела приказна и еуфорија од тоа :pos2::pos2::pos2:

Ќе грмат трибините против Србија..И тоа НАГОЛЕМО!!!Баш ми е мило, баш ми е драго..Ги пониживме во Женскиот ракомет, се надевам на исто и во Машкиот!!! Така да ќе грмат трибините...
МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ!!!!НИЕ НЕ СМЕ СРБИ, БУГАРИ ИЛ ГРЦИ..

Македонецот прашал на екавица(српски) и овие задраниве се препознале.:toe:
Епа требало поасален ќотек да му удрат.
Да си прашал на македонски ќе останел недопрен...ама ние чаламџии сме сакаме сите да знаат дека можеме да кршеме јазик и да причамо..
Инаку Хрватите се одлични домаќини и за нашата репрезентација по сите нивни медиуми известуваат како за нивна 2ра,после Хрватска.
БРАВО ЗА ХРВАТСКА

Епа требало поасален ќотек да му удрат.
Да си прашал на македонски ќе останел недопрен...ама ние чаламџии сме сакаме сите да знаат дека можеме да кршеме јазик и да причамо..
Инаку Хрватите се одлични домаќини и за нашата репрезентација по сите нивни медиуми известуваат како за нивна 2ра,после Хрватска.
БРАВО ЗА ХРВАТСКА

И од мене едно големо БРАВО за ХРВАТСКА!!!

Во однос на болдот:потполно си во право!

Ниту еден Македонец нема потреба да се труди да прича српски...

Во овие денови да зборуваш српски е полн идиотизам.

И од мене едно големо БРАВО за ХРВАТСКА!!!

Во однос на болдот:потполно си во право!

Ниту еден Македонец нема потреба да се труди да прича српски...

Во овие денови да зборуваш српски е полн идиотизам.

Е ајде де...
Па кога ќе видам некој што српски "научил" од Пинк, и од петни жили се труди да прича тоа ти е...:tapp:

posjetitelj
24.01.2009, 14:39
Koliko znam Makedonski navijači su proglašeni za najbolje strane navijače u HR,kao mi u Austriji i ja im skidam kapu.
Svaka čast za takvo navijanje i ponašanje jer mi bratić radi na osiguranju u Varaždinu i kaže sve naj za njih!!

Ali da nije isto VŽ i ZD.
Zadar mora biti poseban i blatiti sve ostale.
Samo navijajte ( Toše bi bio ponosan na Vas)

фрагменти...

Е ајде де...
Па кога ќе видам некој што српски "научил" од Пинк, и од петни жили се труди да прича тоа ти е...:tapp:

работава е причај српски да те цео свет разуме....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom