Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
Македонецот прашал на екавица(српски) и овие задраниве се препознале.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
П.С.ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО БРАЌАТА ХРВАТИ ЗА ВАКВИОТ ПОДВИГ!
Кој подвиг бе јаден...??? Тоа е срамота... Тоа е тој НЕИЗЛЕЧИВ КОМПЛЕКС... Љуѓето имаат потреба стално да плукаат по Србите, како не би ги рекле дека се исто, т.е. исти народ... Таа болест има име... КОМПЛЕКС НИЖЕ ВРЕДНОСТИ...
И онака успут, во Србија тоа НИКАД не би се случило... Ќе си се вееше Усташкото знаме заедно со останатите... Ама некои се луѓе, а некои усташи... Јеби га...!!!![]()
Јеби га.Ама некои се луѓе, а некои усташи... Јеби га...!!!![]()
Епа требало поасален ќотек да му удрат.Македонецот прашал на екавица(српски) и овие задраниве се препознале.![]()
Епа требало поасален ќотек да му удрат.
Да си прашал на македонски ќе останел недопрен...ама ние чаламџии сме сакаме сите да знаат дека можеме да кршеме јазик и да причамо..
Инаку Хрватите се одлични домаќини и за нашата репрезентација по сите нивни медиуми известуваат како за нивна 2ра,после Хрватска.
БРАВО ЗА ХРВАТСКА
И од мене едно големо БРАВО за ХРВАТСКА!!!
Во однос на болдот:потполно си во право!
Ниту еден Македонец нема потреба да се труди да прича српски...
Во овие денови да зборуваш српски е полн идиотизам.
posjetitelj
24.01.2009, 14:39
Koliko znam Makedonski navijači su proglašeni za najbolje strane navijače u HR,kao mi u Austriji i ja im skidam kapu.
Svaka čast za takvo navijanje i ponašanje jer mi bratić radi na osiguranju u Varaždinu i kaže sve naj za njih!!
Ali da nije isto VŽ i ZD.
Zadar mora biti poseban i blatiti sve ostale.
Samo navijajte ( Toše bi bio ponosan na Vas)
Е ајде де...
Па кога ќе видам некој што српски "научил" од Пинк, и од петни жили се труди да прича тоа ти е...![]()