Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување

Друже, како што можев да забележам на Probux и Ojooo табот мора да ти биде активен за да ти одбројува рекламата. На ова Paidverts така ли е? Пошто гледам си пишал дека можеш во нов таб да праиш што сакаш...

П.С Кажи ми - да ги баталам Probux и Ojooo и да се посветам само на Paidverts?

А преку кој payment processor работите на PaidVerts? Бидејќи Egopay за да го верификувам акаунтот ми бара доказ за последно платена сметка на мое име, а јас не плаќам сметки :LOL:

Друже, како што можев да забележам на Probux и Ojooo табот мора да ти биде активен за да ти одбројува рекламата. На ова Paidverts така ли е? Пошто гледам си пишал дека можеш во нов таб да праиш што сакаш...
П.С Кажи ми - да ги баталам Probux и Ojooo и да се посветам само на Paidverts?
Освен Tigrica мислам дека беше, што постираше доказ за исплата, цел интернет се жали дека станал скам. Ја го баталив, од време на време ќе кликнам за да не ме банираат (со надеж дека ќе се среди). Ако веќе решиш, Probux можеш да кликаш со финта, во нов пребарувач. Ако користиш Хром, уклучи Probux на Мозила, или во инкогнито. Се дур ти е Probux табот во фокус на броусерот, ќе си одбројува. За Ojooo, мора да ти биде табот во фокус и нема простор за трте-мрте. Paidverts одбројува се дур не го затвориш табот, дали е активен во позадина, дали во фокус, не мења. Ми се случувало да заборавам реклама оставена и по пола саат, и пак ја верификува.

А преку кој payment processor работите на PaidVerts? Бидејќи Egopay за да го верификувам акаунтот ми бара доказ за последно платена сметка на мое име, а јас не плаќам сметки :LOL:

Јас до сеа немам искеширано, решив да идам или на посолидна заработка или на ништо. Ама планот ми е Пајза, освен ако во меѓувреме не се најде побезбедно решение на Paypal. Ама ја сум тупаџија и сакам све да испитам пред изберам процесор. За Egopay имам слушнато дека не можеш да ги повлечеш на сметка, ваљда мора со нивна картица или нешто. Не сум сигурен.

Аха.. фала друже. Е сеа си направив акаунт (најверојатно преку тебе) и до сега имам 125 БАП со останати уште 10 реклами по 25 БАП.
Што треба да правам понатака т.е колку БАП да соберам?

Navustina ne ve razbiram,gubite vreme na probux,koj oficijalno ne plaka,ili ojooo,za koj vidov deka na nekoj po 3 meseci mu platil neshto.a ne probvate so novi sajtovi.Eve eden sho go probav 2 nedeli - http://www.youcan5stars.com/?ref=spidermix38
I za 2 nedeli rezultat Прегледај го приврзокот 103667
Epa sea vie pak na probux/fusebux klikajte.
И ти не си направил којзнај шо за 2 недели дури 4 долари голем ќар :D Дрва да цепиш 500 ке извадиш :D

Аха.. фала друже. Е сеа си направив акаунт (најверојатно преку тебе) и до сега имам 125 БАП со останати уште 10 реклами по 25 БАП.
Што треба да правам понатака т.е колку БАП да соберам?
Друже, не си го губи времето на овие кликачки страни кои плаќаат по 3-4$ на 3-4 месеци. Имаш знаење искористи го fiverr.com, peopleperhour.com па и
Freelancer.com.
Заработи реални пари не слушај дечиња што се радуваат на 4-5$.

Македонскиот пејпал не ти вреди за заработка, со него само можеш да трошиш пари, исто како да го немаш.

Последно уредено:
И ти не си направил којзнај шо за 2 недели дури 4 долари голем ќар :D Дрва да цепиш 500 ке извадиш :D
Aha,ti napraj pojke,ako klikash na probux,pribirash referijali,troshish to sho si zarabotil.Ovde be batka jas pochnav od nula,ni referijal ni butur.E sea ima mesto za referijali.Jas ova go velam da ne se dupite so strani za koj site brchat deka se scamoj.Probajte neshto drugo.

Сакам да пробам на пробукс да извадам 7 долари, колку би ми зело провизија? Имам 7.3 моментално.

Сакам да пробам на пробукс да извадам 7 долари, колку би ми зело провизија? Имам 7.3 моментално.
Sega bash i teshko ke izvajsh,kolku sho gleam,nikoj ne vadi,a i administratorot ne odgovara na support.Plus,go izbrishaja od emoneyspace listata na sajtovi.Taka da,izglea probux e mrtov.

Aha,ti napraj pojke,ako klikash na probux,pribirash referijali,troshish to sho si zarabotil.Ovde be batka jas pochnav od nula,ni referijal ni butur.E sea ima mesto za referijali.Jas ova go velam da ne se dupite so strani za koj site brchat deka se scamoj.Probajte neshto drugo.
za 1 nedela na fiverr 28 dolari naprajv nisto ne klikam ti vikam ti prestani da klikash :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom