- Член од
- 22 јануари 2012
- Мислења
- 660
- Поени од реакции
- 421
Може, ама треба да си 2ри левел, а додека да стигнеш 2ри левел ги подигаш преку пејпалА чекајте, нели од фајвер може да се подигаат од онаа пејонир картицата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може, ама треба да си 2ри левел, а додека да стигнеш 2ри левел ги подигаш преку пејпалА чекајте, нели од фајвер може да се подигаат од онаа пејонир картицата?
Освен Tigrica мислам дека беше, што постираше доказ за исплата, цел интернет се жали дека станал скам. Ја го баталив, од време на време ќе кликнам за да не ме банираат (со надеж дека ќе се среди). Ако веќе решиш, Probux можеш да кликаш со финта, во нов пребарувач. Ако користиш Хром, уклучи Probux на Мозила, или во инкогнито. Се дур ти е Probux табот во фокус на броусерот, ќе си одбројува. За Ojooo, мора да ти биде табот во фокус и нема простор за трте-мрте. Paidverts одбројува се дур не го затвориш табот, дали е активен во позадина, дали во фокус, не мења. Ми се случувало да заборавам реклама оставена и по пола саат, и пак ја верификува.Друже, како што можев да забележам на Probux и Ojooo табот мора да ти биде активен за да ти одбројува рекламата. На ова Paidverts така ли е? Пошто гледам си пишал дека можеш во нов таб да праиш што сакаш...
П.С Кажи ми - да ги баталам Probux и Ojooo и да се посветам само на Paidverts?
А преку кој payment processor работите на PaidVerts? Бидејќи Egopay за да го верификувам акаунтот ми бара доказ за последно платена сметка на мое име, а јас не плаќам сметки![]()
Уште 12ри левел си или?
Epa paypal mu e majkata, ili pak pocekaj 2ri level za kartica, pa site naednac da gi povlecesУште 1имам 32 долари на фивер и 16 фунти на другово
Dali pola od tie pari ke gi izvadam ako zimam so kartickata, a na fivesquids samo paypal ima.Epa paypal mu e majkata, ili pak pocekaj 2ri level za kartica, pa site naednac da gi povleces
Sent from my iPhone using Tapatalk
И ти не си направил којзнај шо за 2 недели дури 4 долари голем ќарNavustina ne ve razbiram,gubite vreme na probux,koj oficijalno ne plaka,ili ojooo,za koj vidov deka na nekoj po 3 meseci mu platil neshto.a ne probvate so novi sajtovi.Eve eden sho go probav 2 nedeli - http://www.youcan5stars.com/?ref=spidermix38
I za 2 nedeli rezultat Прегледај го приврзокот 103667
Epa sea vie pak na probux/fusebux klikajte.
Друже, не си го губи времето на овие кликачки страни кои плаќаат по 3-4$ на 3-4 месеци. Имаш знаење искористи го fiverr.com, peopleperhour.com па иАха.. фала друже. Е сеа си направив акаунт (најверојатно преку тебе) и до сега имам 125 БАП со останати уште 10 реклами по 25 БАП.
Што треба да правам понатака т.е колку БАП да соберам?
Aha,ti napraj pojke,ako klikash na probux,pribirash referijali,troshish to sho si zarabotil.Ovde be batka jas pochnav od nula,ni referijal ni butur.E sea ima mesto za referijali.Jas ova go velam da ne se dupite so strani za koj site brchat deka se scamoj.Probajte neshto drugo.И ти не си направил којзнај шо за 2 недели дури 4 долари голем ќарДрва да цепиш 500 ке извадиш
![]()
Sega bash i teshko ke izvajsh,kolku sho gleam,nikoj ne vadi,a i administratorot ne odgovara na support.Plus,go izbrishaja od emoneyspace listata na sajtovi.Taka da,izglea probux e mrtov.Сакам да пробам на пробукс да извадам 7 долари, колку би ми зело провизија? Имам 7.3 моментално.
za 1 nedela na fiverr 28 dolari naprajv nisto ne klikam ti vikam ti prestani da klikashAha,ti napraj pojke,ako klikash na probux,pribirash referijali,troshish to sho si zarabotil.Ovde be batka jas pochnav od nula,ni referijal ni butur.E sea ima mesto za referijali.Jas ova go velam da ne se dupite so strani za koj site brchat deka se scamoj.Probajte neshto drugo.