Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
А што работиш на Фивер? Чисто ме интересира што бараат луѓето. Нешто со компјутери, програмирање? Фото? Дизајн? Мислам кое ти е полето на знаење?

@Kostur123

А што работиш на Фивер? Чисто ме интересира што бараат луѓето. Нешто со компјутери, програмирање? Фото? Дизајн? Мислам кое ти е полето на знаење?

@Kostur123
Јас работам дизајн. Исто така и програмерите доста заработуваат низ фивер. Овие што преведуваат, најуспешни се тие што преведуваат од Англиски на Германски, Шпански, или Италјански.

@Kostur123
Највеќе бараат да им средиш неког баг на вебстраница, има тоталки наместо точка ставил запирка и не му работи како што треба.
После тоа е 3д моделирање.

Тоа со пумпање лајкови на фб и други сервиси стана ризично...

Заработувам официјално од фивер, но луѓето почнаа на скриен начин да ми оставаат скајп или имејл така сега воглавно преку скајп контактирам за билокаква работа што ја бараат и веднаш после тоа плаќаат, намерно не им кажувам колку да ми платат за сами да одредат за и друг пат побараат услуга... :icon_lol: испод 30$ досега никој не платил на овој начин. Исто така не можам да се пожалам од clickbank.com тука се прават пари од ништо. 2-3 месеци ќе се изнамачиш но после можеш слободно да дремеш во некој кафич и да гледаш како заработката ти расте од саат на саат. :cool:

И едно запамти не треба да се претставуваш како од Македонија, на никого не му е гајле за нејзе а си бараат нашинци тоест нивни сограѓани. (Американци и Англичани се воглавно што плаќаат) Немој да фаќаш работа со некој пакистанец, индиец или било кој од тие земји верувај ми повеќе ќе треба да им сработиш за сумата што ќе ти ја дадат а може и да ти наштетат.
За clickbank твоја web страна имаш?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

За clickbank твоја web страна имаш?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Да[DOUBLEPOST=1412189889][/DOUBLEPOST]

@Kostur123
Исто добра идеа е доколку можеш да најдеш згодна девојка што има англиски или американски акцент, една инвестиција за камера 15.000 ден, зелено платно, држач за камера и ефтини шминки за момата е тогаш нема да можеш да постигнеш со нарачки а богами и да се преброиш со пари... :cool:

Последно уредено:
Исто добра идеа е доколку можеш да најдеш згодна девојка што има англиски или американски акцент, една инвестиција за камера 15.000 ден, зелено платно, држач за камера и ефтини шминки за момата е тогаш нема да можеш да постигнеш со нарачки а богами и да се преброиш со пари... :cool:

А што би нудел тогаш т.е кој би бил гиг-от? :icon_mrgr:

@KralAleks : дај жити се научи да пишуваш читко и точно, а и со КИРИЛИЧНА ПОДРШКА по можност :)

Инаку еве ви од денес update od PaidVerts откако конечно дојдов во BAP Group 6 :
Wtm7Myi.png

и уште 10+ комада од по $0.01 ...
poveketo pisuvaat na latinica tuka, pa ne ti smeta..a za rakopisot, sto da pravam, imav slaba ocenka po krasnopis:)

Taa реклама од 1.70 треба ли да ја чекаш 13 саати (како на твојата слика) за да се појави друга од таа сума? Фактички на 18 саати (на ресет) имаш по 1.70 само од една реклама?

Не, тоа од 13 саати значи дека доколку не ја искликам за тоа време - рекламата автоматски ќе ми се рециклира и ќе биде предадена на некој друг.
Во принцип, сите овие реклами имаат „времетраење“ од 20-24часа, време за кое треба да биде кликнато, во спротивно се „рециклира“ (читај: дава не некој друг).
Доколку пак некој друг исто не ја кликне (или намерно рециклира рекламата) - и ти можеш да ја добиеш рекламата, доколку имаш доволно БАП и секако среќа.

poveketo pisuvaat na latinica tuka, pa ne ti smeta..a za rakopisot, sto da pravam, imav slaba ocenka po krasnopis:)
Жити се, кај ги виде тие „повеќето“?
Ај излистај ги последните 5 страни од темава и кажи ми колку вкупно најде што пишуваат латиница ?

Не, тоа од 13 саати значи дека доколку не ја искликам за тоа време - рекламата автоматски ќе ми се рециклира и ќе биде предадена на некој друг.
Во принцип, сите овие реклами имаат „времетраење“ од 20-24часа, време за кое треба да биде кликнато, во спротивно се „рециклира“ (читај: дава не некој друг).

А кога ќе ја кликнеш ти дава ли друга у иста сума или треба да чекаш ресет?

А кога ќе ја кликнеш ти дава ли друга у иста сума или треба да чекаш ресет?
Нема ресет на paidverts. Добиваш по една-две тури реклами во денот, во зависност од тоа колку реклами има на располагање и колку си ти квалификуван да ги добиеш (т.е. колку BAP и кои апгрејдс ги имаш). Ако рециклираш или оставиш реклама да ти истече, уствари идеш во зијан за таа сума, затоа што BAP поените ти се одбиваат во моментот кога ќе ти биде доделена. Дали ќе ја кликнеш рекламата или не, твое си е. И не, рециклирањето не ти дава ништо за возврат, тоа е исто ко во канта да си фрлил.

Кај што има индијци и програмирање, да ти се слоши искрено. За 5 долари се спремни да се убијат од работа. Јас со еден се закачив, де ова-де она, не дека ми одзема повеќе од 5 минути по барање, ама за 4 долари - ако уште еднаш побара модификација ќе го отерам кај што му е местото. За 4 долари се знае колку време треба да одделиш, а не да изгубиш цел ден.

A so probux i binarybux sto se desava?? Dali ima isplati tamu? :D[DOUBLEPOST=1412433517][/DOUBLEPOST]Fenomenalna strana za pasivna zarabotka, banerot stoi vo pozadina i odbrojuva poeni so samoto toa sto PC-ot e uklucen i si rabotis sto bilo , ne go usporuva kompjuterot bas naprotiv...100 poeni se odbrojuvaat a nekoi 10 minuti...iljada poeni vredat 1,6 $
Your Potential Individual Pay Rate:
1000 points = US$1.666
Moze i poedinecni zadaci da se ispolnuvaat so sto se zgolemuvaat poenite. Osobeno ke zarabotuvaat tie na koi sto podolgo vreme im raboti kopjjuterot, a i site ostaanti PC korisnici. Link:
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=kralmortal
Povelete pridruzete se vo odlicnata pasivna zarabotka.:)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom