Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
GoldenTowns е онлајн browser игра каде што имате можност да заработите играјки ја играта. Во играта имате виртуелно злато кое што можете да го замените за вистинкси пари или 24к злато, 1 gold е еднакво на 5€, исто така имате GTC (GoldenTowns Coins) кој можете да ги користите како онлајн крипто валута слично како BitCoin. Откако ке направите акаунт ке добиете мал град кој ке треба да го развиете и изградите се додека не соберете доволно ресурси за да почнете да минирате злато.

Линк за регистрација - GoldenTowns

И да вложувате во него а ако не вложувате добивате бан :pos:

Dali na microworkers imeto i na paypal treba da bidat isti?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Дали некој клика на libertagia? Странава е нова, ми ја кажаа скоро и мене. Имаш само 10 минути работа на ден, 10 линка треба да кликнеш и имаш 3$ на ден, 15 неделно. Треба да направиш 300 за да можеш да ги подигнеш. Релативно е нова странава, демек ветија многу работи и подобрувања. Се работи за чист маркетинг, не се наплаќа по клик. Сега за сега ми изгледа легална мене. Доколку сака некој да се регистрира, бујрум

Искрено, во вакви страни кои ветуваат многу никогаш не верувам затоа што на крај секогаш испаѓаат дека се скам. Па ти види си и кажи..[DOUBLEPOST=1396536504][/DOUBLEPOST]И како тоа мислиш, не се наплаќа по клик?[DOUBLEPOST=1396536541][/DOUBLEPOST]И дај твој реферал линк да ја разгледам :icon_mrgr:

Искрено, во вакви страни кои ветуваат многу никогаш не верувам затоа што на крај секогаш испаѓаат дека се скам. Па ти види си и кажи..[DOUBLEPOST=1396536504][/DOUBLEPOST]И како тоа мислиш, не се наплаќа по клик?[DOUBLEPOST=1396536541][/DOUBLEPOST]И дај твој реферал линк да ја разгледам :icon_mrgr:
па имаш де горе реферал погледни го линкот што го има постирано членот ке видиш дека е реферал.

Така, маркетинг е само, 10 клика на ден. Немаш 50 страни на кои треба да кликнеш за повеќе пари. Aко се регистрираш слободно прашај за сè што те интересира. Инаку доста не има од балканов што кликаме, па ќе видиме како ќе испадне.

Како еднаш не се научивте дека од ова нема пари?! :unsure:
Другар сеа тоа им е бе ајде бар гледаш ограничено им е на 10 реклами и неможат да кликнат на повеќе. И онака дремат на нет бар вака пробуваат да направат нешто и се тешат. 5 јазика и 3 докторати секако немаат за да работат продавачи во тобако сепак ние сме јака држава и тоа е минимум што треба да го исполнуваат за да ги вработат + да се до 25 години и да имаат 30години работно искуство.
Само жално е што не го користат времето да научат нешто повеќе, а наместо тоа дремат на фб. Немојте да се навредите за делот со фб не посочувам на никој општо сите во мкд го прават тоа.

Другар сеа тоа им е бе ајде бар гледаш ограничено им е на 10 реклами и неможат да кликнат на повеќе. И онака дремат на нет бар вака пробуваат да направат нешто и се тешат. 5 јазика и 3 докторати секако немаат за да работат продавачи во тобако сепак ние сме јака држава и тоа е минимум што треба да го исполнуваат за да ги вработат + да се до 25 години и да имаат 30години работно искуство.
Само жално е што не го користат времето да научат нешто повеќе, а наместо тоа дремат на фб. Немојте да се навредите за делот со фб не посочувам на никој општо сите во мкд го прават тоа.

Хахах како извини? Не можиш да кажуваш во множина, јас на пример сум редовна на економски и вонредна на филолошки и знам дека сето тоа ми е џабееее и дека нема да ми се исплати па сум работела и во колонијал нормално кога нема подобро која ти е логикава на коментаров не разбирам :cautious:

Хахах како извини? Не можиш да кажуваш во множина, јас на пример сум редовна на економски и вонредна на филолошки и знам дека сето тоа ми е џабееее и дека нема да ми се исплати па сум работела и во колонијал нормално кога нема подобро која ти е логикава на коментаров не разбирам :cautious:
Дали јас некаде го омаловажувам твоето или било на било кој друг образованието. Убаво си пишува дека компаниите поставуваат стандарди мислиш те вработуваат НАСА или ЦЕРН, а на крај на месецот ке имаш подобри услови за живот ако не си работел одколку со работата што ти ја нудат. Ти викаш е џабе тоа што учиш, не е знаење ке си стекнеш ти ама каде ке го примениш кога ретко кој ти дава шанса без партиска книшка или врски. И логиката на коментарот да ти ја кажам, младите (а и постарите) се разочарани од тоа што го нудат условите за работа овдека (дури и јас не сум сјаен прграмер бе ама никој не ми дал ни можност на пракса да научам повеке или да покажам што знам, а и да го направат тоа нема да прифатам да работам за бедни 300 евра што ке ми ги дава некоја ИТ компанија во мкд кога знам дека за мн помалку труд можам да ги заработам истите пари на интернет) и затоа бараат било каква работа на интернет. Слушнале ке заработуваат со кликање на реклами и пробуваат која друга надеж ја имаат (пак не го свакај лично ова не ти се обраќам на тебе или на некој на форумов зборам општо за државата), кога средно некако завршиле друг ги гурал повеке биле на кафе него на настава, на тест се убивале од препишување и биле горди на тоа (секоја чест на тие што не ги опфатив до сеа, и да бе спаѓам у нив и мене ме викаа бубалица зашто учев ама ми се исплатело верувај). Значи доаѓаме до она немаат знаење да работат од оние добро платени работи на интернет, а несакаат да работат во мкд за бедна плата. И што од кликање на огласи ке се збогатиш, нема мн повеќе ќе заработиш ако место да кликаш 3 месеци седнеш и учиш нешто од она што е поплатено (а ке најдеш на интернет материјали сигурно) и после тоа да работиш само 1 месец (иако тврдам дека и недела е доволно) одколку да ги поминеш тие 3-4 месеци кликајки по реклами. Се надевам сега сум појасен што се обидов да ти кажам (бдв не студирам 2 факултети, дури и овој 1 што го имам ми е како вонреден поради работа не се појавувам ама ете гурам некако и мн повеке научив надвор од факултет по јутјуб и гоогле одколку што научив на факултетот)

Па добро и јас имам работа, па што? Ова мене лично ми е занимација, не очекувам да извадам 500 евра месечно сигурно, (иако и во 100евра чисто сумњам) а ако некој мисли да се запечали од ова некоја странска плата препорачувам да не се надева..

Па добро и јас имам работа, па што? Ова мене лично ми е занимација, не очекувам да извадам 500 евра месечно сигурно, (иако и во 100евра чисто сумњам) а ако некој мисли да се запечали од ова некоја странска плата препорачувам да не се надева..
Супер чим знаеш што да очекуваш, ама се тоа што го напишав беше зашто секој втор што се вика пишува за ваква заработка тука, а и мн млади се занесуваат дека така ке заработат некоја пара. Сакаат да не мрднат да не го запотат зад..кот а милионери да станат што се вика. не иде така работата. А и до тебе СОВЕТ (немораш да го прифакаш ако мислиш дека не ти треба) подобро место да кликаш на страниве да седнеш да учиш нешто со што би конкурирала на одеск и останати такви страни одколку да си го трошиш времето на ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom