T
templar55
Гостин
60 на ден неписмена, прочитај убавоДа извини ти си исклучок со оглед на тоа дека 60$ си ги заработил дури по 8 месеци....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
60 на ден неписмена, прочитај убавоДа извини ти си исклучок со оглед на тоа дека 60$ си ги заработил дури по 8 месеци....
18$ на саат? не е баш така, ако беше така ќе се кликаше цел ден и сите милионери ќе беа. никого не натерав јас со сила да се зачлени, само прашав и предложив.Значи ако имаш 10 минути работа и земаш за тоа $3 тоа ке ти излезе точно $18/hr. Страв ме фаќа колку не ви работи кликерот. Разгледај малку по странски форуми да видиш во USA какви се работи се плаќаат за
18 долари на сат, толку сте простодушни што смеа ме фаќа. Луд е некој да дава 18 долари на сат на Пакистанци, Индијци, Филипинци и Македонци.
ауу ѕвер! секоја честВие саамо кликајте.
За Март ова:
![]()
ако не е тајна на шо страна работиш?Вие саамо кликајте.
За Март ова:
![]()
Вие саамо кликајте.
За Март ова:
![]()
Па му пратил некој роднина. Пајонирот прима и од приватни лица пари.Ти тоа озбилно за месец дена?
Па му пратил некој роднина. Пајонирот прима и од приватни лица пари.
Зарем треба да работам за некој (т.е на некоја страна) за да заработам?ако не е тајна на шо страна работиш?
па ако не ти се заработени која е поентата да се фалиш?Зарем треба да работам за некој (т.е на некоја страна) за да заработам?
А кај реков дека не ми се заработени? Не ме сфати изгледа што сакам да кажам.па ако не ти се заработени која е поентата да се фалиш?
Па ако не е тајна со шо работа ги имаш заработеноА кај реков дека не ми се заработени? Не ме сфати изгледа што сакам да кажам.