Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како да сменам знаме на Фајвер? Америчко сакам
И кај има да се одбере начин за префрлање на парите? Да не мора да имаш заработено за да ти се појави?
И во врска со Фајвер картичката, по колку ви зема провизија кога вадите од банкомат? И колку време чекавте да ви ја пратат?
Фала![]()
Ај мало толкување за Фајвер:
![]()
Што значат 1, 2, ... , 5?
1 колку пати го отвориле? 2 колку пати кликнале?![]()
Супер идеја...можеш ли да ми препорачаш уште некоја слична страна на Фивер...поззСи го избришав стариот профил на Fiverr и отворив нов, си направив едно гигче и глеам во рок од 5 часа ми стаса нарачка, нека се множат...
За мала помош, ако не ви нарачуваат многу секогаш можете истиот гиг да го постирате на некоја друга страна слична како Fiverr, ги има многу, една од нив е мојата омилена My Cheap Jobs оваа исто е легит страна слична е ко Fiverr, лично ја гарантирам за нејзе пошто имам направено withdraw на околу 50тина долари и се си беше во ред. Секогаш кога ќе барате ваква страна гледајте на reviews за таа страна, и така ќе оцените дали страната е фејк или легит. Замислете да го имате гигот на 5 страни, ќе имате многу повеќе нарачки.![]()
Супер идеја...можеш ли да ми препорачаш уште некоја слична страна на Фивер...позз
Колку инвестирате во exchange reviews? Дали се исплати целиот процес да давање пари само за да имате повеќе нарачки?
Шо е ова? Првпат слушам.
Jас ти купувам твој гиг на фивер, а ти мојот. Така двајцата плаќаме по 1 долар за review
Aааа не фала, и после да не откријаат дека прајме матни работи. Не! Шо е мое, ќе си дојде. Од Виетнам, Јапонија, Нов Зеланд ако треба, ама вакви финти само за повеќе нарачки, не![]()
Банирале поради тие причини, не би те советувал да одиш со таа тактика.Не сваќаш. Не се ова "финти" или пак нешто нелегално. Они прават пари од тебе ти можеш само да изгубиш.Поентата е што твојот гиг ќе има 200 нарачки наместо 20... Ме сваќаш сега?
Нема зошто да те банираат ти купуваш гиг за твои потреби ако сакаш и по 2.000 пати
За 6 дена добри 110$. Се мислам дали да идам со пејпал или пак со порачување на картица...![]()
Банирале поради тие причини, не би те советувал да одиш со таа тактика.