Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Ај мало толкување за Фајвер:

FzhzTST.png

Што значат 1, 2, ... , 5?

1 колку пати го отвориле? 2 колку пати кликнале? :confused:

Како да сменам знаме на Фајвер? Америчко сакам :D

И кај има да се одбере начин за префрлање на парите? Да не мора да имаш заработено за да ти се појави?

И во врска со Фајвер картичката, по колку ви зема провизија кога вадите од банкомат? И колку време чекавте да ви ја пратат?

Фала ;)

Неможеш да смениш знаме. Ако сакаш да работиш со американско знаме мораш нов акаунт да направиш. И додека го правиш акаунтот да користиш ВПН шо ке ти стаи американско знаме. На веќе постоечки акаунт со македонско знаме неможеш да го смениш.
Позз
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 11:45 ---
Ај мало толкување за Фајвер:

FzhzTST.png

Што значат 1, 2, ... , 5?

1 колку пати го отвориле? 2 колку пати кликнале? :confused:

1 ти е колку пати се има појавено
2 ти е кликови
5 процент од ако имаш 10 клика и 10 нарачки тоа ке ти биде 100% во последните 7 дена

Си го избришав стариот профил на Fiverr и отворив нов, си направив едно гигче и глеам во рок од 5 часа ми стаса нарачка, нека се множат...:)
За мала помош, ако не ви нарачуваат многу секогаш можете истиот гиг да го постирате на некоја друга страна слична како Fiverr, ги има многу, една од нив е мојата омилена My Cheap Jobs оваа исто е легит страна слична е ко Fiverr, лично ја гарантирам за нејзе пошто имам направено withdraw на околу 50тина долари и се си беше во ред. Секогаш кога ќе барате ваква страна гледајте на reviews за таа страна, и така ќе оцените дали страната е фејк или легит. Замислете да го имате гигот на 5 страни, ќе имате многу повеќе нарачки. :)
Супер идеја...можеш ли да ми препорачаш уште некоја слична страна на Фивер...позз

Колку инвестирате во exchange reviews? Дали се исплати целиот процес да давање пари само за да имате повеќе нарачки?

Jас ти купувам твој гиг на фивер, а ти мојот. Така двајцата плаќаме по 1 долар за review

Aааа не фала, и после да не откријаат дека прајме матни работи. Не! Шо е мое, ќе си дојде. Од Виетнам, Јапонија, Нов Зеланд ако треба, ама вакви финти само за повеќе нарачки, не :D

Aааа не фала, и после да не откријаат дека прајме матни работи. Не! Шо е мое, ќе си дојде. Од Виетнам, Јапонија, Нов Зеланд ако треба, ама вакви финти само за повеќе нарачки, не :D

Не сваќаш. Не се ова "финти" или пак нешто нелегално. Они прават пари од тебе ти можеш само да изгубиш.Поентата е што твојот гиг ќе има 200 нарачки наместо 20... Ме сваќаш сега?

Нема зошто да те банираат ти купуваш гиг за твои потреби ако сакаш и по 2.000 пати

Не сваќаш. Не се ова "финти" или пак нешто нелегално. Они прават пари од тебе ти можеш само да изгубиш.Поентата е што твојот гиг ќе има 200 нарачки наместо 20... Ме сваќаш сега?

Нема зошто да те банираат ти купуваш гиг за твои потреби ако сакаш и по 2.000 пати
Банирале поради тие причини, не би те советувал да одиш со таа тактика.

Јас 2-3 пати имам пробано акаунти со америчко знаме , исти услуги сличен текст како што ми се услугите на акаунтот со македонско знаменце, ама баш напротив - немав многу нарачки за разлика од акаунтот со Мкд знаме.. Нема да ве банираат ако користите друг browser и VPN, ама верувајте знамето не игра голема улога..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom