Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Си го избришав стариот профил на Fiverr и отворив нов, си направив едно гигче и глеам во рок од 5 часа ми стаса нарачка, нека се множат...:)
За мала помош, ако не ви нарачуваат многу секогаш можете истиот гиг да го постирате на некоја друга страна слична како Fiverr, ги има многу, една од нив е мојата омилена My Cheap Jobs оваа исто е легит страна слична е ко Fiverr, лично ја гарантирам за нејзе пошто имам направено withdraw на околу 50тина долари и се си беше во ред. Секогаш кога ќе барате ваква страна гледајте на reviews за таа страна, и така ќе оцените дали страната е фејк или легит. Замислете да го имате гигот на 5 страни, ќе имате многу повеќе нарачки. :)

Како ги повлече парите?

Како да сменам знаме на Фајвер? Америчко сакам :D

И кај има да се одбере начин за префрлање на парите? Да не мора да имаш заработено за да ти се појави?

И во врска со Фајвер картичката, по колку ви зема провизија кога вадите од банкомат? И колку време чекавте да ви ја пратат?

Фала ;)

Како да сменам знаме на Фајвер? Америчко сакам :D

И кај има да се одбере начин за префрлање на парите? Да не мора да имаш заработено за да ти се појави?

И во врска со Фајвер картичката, по колку ви зема провизија кога вадите од банкомат? И колку време чекавте да ви ја пратат?

Фала ;)

За знамето ќе го прашаш Костур123 тој знае со тоа шо како...треба прокси сервери нешто менување. За да аплицираш за картичка, да треба да имаш веќе нешто заработено и ќе ти се појави опцијата withdraw или apply for Fiverr revenue card. За провизија, никој не знае точно. Официјалните провизии на Пајонир ги имам во пдф, ќе ти ги пратам после кога ќе бидам дома. Само плус на тоа сметај дека има провизии ваљда од локалната банка од чиј банкомат ќе вадиш дали затоа што го користиш или пак за претворањето од долари во денари, не знам точно, битно земаат отприлика неколку стотици денари за суми до кај 10 000. За чекање, после аплицирањето отприлика за 20-ина дена стигнува.

Кој сака да работи со мене нека ме контактира во ПП.

Услови:
- Да има акаунт на www.amazon.com
- Да може да остава reviews на амазон.

Многу е лесно и брзо, што ќе работите на microworkers можете со мене, сигурно ќе ве исплаќам без проблем, задачата е премногу лесна.
10 reviews = 1 euro.

:)

Што да ти објасни :)...Членот е зачленет денес и што очекуваш, дека ќе ти каже вистина :)

Se raboti so prezentacii i reklamaci na odredena strana na koja ima aukcii i prodavnici niz celiot svet a voedno i gradenje na tim so koj ponataka bez mn trud bi zemale pari ... izgleda komplicirano jas za 2 meseci pocnav da praam pari
--- надополнето: 5 октомври 2013 во 12:32 ---
za se sto vi treba tuka sum da vi objasnam :)

Фала ;)

yhhK0Rz.png

Е ај ако може некој да ми каже за ова, ми на правија DENIED на гигот на фивер и сеа имам 4 порачки кои што ми се доставени но не ми се платени, што ќе биде со нив?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom