Samurai Jack
Penspinner
Како го избиша стариот ? Има нешто close account ?
Ги контактирав Fiverr преку мејл, само така можеш да го избришеш профилот. Еве ти мејл од нив, слободно контактирај ги. feedback@fiverr.com

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како го избиша стариот ? Има нешто close account ?
Си го избришав стариот профил на Fiverr и отворив нов, си направив едно гигче и глеам во рок од 5 часа ми стаса нарачка, нека се множат...
За мала помош, ако не ви нарачуваат многу секогаш можете истиот гиг да го постирате на некоја друга страна слична како Fiverr, ги има многу, една од нив е мојата омилена My Cheap Jobs оваа исто е легит страна слична е ко Fiverr, лично ја гарантирам за нејзе пошто имам направено withdraw на околу 50тина долари и се си беше во ред. Секогаш кога ќе барате ваква страна гледајте на reviews за таа страна, и така ќе оцените дали страната е фејк или легит. Замислете да го имате гигот на 5 страни, ќе имате многу повеќе нарачки.![]()
Како ги повлече парите?
Преку PayPal мислам, кај повеќето повелкувањето е со Paypal и Payza.
Тогаш ништо од бизнисот![]()
Нели си на Fiverr, нели и тука е на PayPal, туку 100% имаш картица извадено.![]()
Како да сменам знаме на Фајвер? Америчко сакам
И кај има да се одбере начин за префрлање на парите? Да не мора да имаш заработено за да ти се појави?
И во врска со Фајвер картичката, по колку ви зема провизија кога вадите од банкомат? И колку време чекавте да ви ја пратат?
Фала![]()
Evo ja najdobrata programa so koja jas zarabotuvam http://www.sfi4.com/13240574/Real2
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 17:22 ---
koj saka da zaraboti neka mi se obrati mene ne e problem za online
И во врска со Фајвер картичката, по колку ви зема провизија кога вадите од банкомат? И колку време чекавте да ви ја пратат?
Фала![]()