Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам само зошто го нема кога ќе ти отидам кај профилот, не ги дава твоите гигови. Изгледа треба да поминат 2 недели за да те индексира фивер во нивните листинзи. Немој сега да правиш нарачки да не те фатат пак..
Земи отварај пејпал тој поише време зима.

Не знам само зошто го нема кога ќе ти отидам кај профилот, не ги дава твоите гигови. Изгледа треба да поминат 2 недели за да те индексира фивер во нивните листинзи. Немој сега да правиш нарачки да не те фатат пак..
Земи отварај пејпал тој поише време зима.

Можам да си ја поврзам картичката со тој акаунт. Фивер нема ништо со тоа, тоа се иде преку payoneer што е поврзано со картичката.

Кога ке идам јас на мојот профил ми го дава гигот дека е активен.

Можам да си ја поврзам картичката со тој акаунт. Фивер нема ништо со тоа, тоа се иде преку payoneer што е поврзано со картичката.

Еве одлогирај се или со друг прелистувач оди на профилот и види дали се гледа...

Сакаш да кажиш дека картицата од стариот профил се поврзува на нов?
И јас имам пресно отворен на фивер преку уса, па да знам за во иднина

Еве одлогирај се или со друг прелистувач оди на профилот и види дали се гледа...

го нема стварно :D ке чекам да видак шо ке направат
--- надополнето: 11 август 2013 во 20:51 ---
Сакаш да кажиш дека картицата од стариот профил се поврзува на нов?
И јас имам пресно отворен на фивер преку уса, па да знам за во иднина

Да али тоа со пајонер ке си се договориш. Тоа неоди преку фивер.

infographicv12.jpg

:cuc:

Здраво, еве и јас да понудам еден нешто. Се работи за web browser игра, стратеги, на која заработувате пари, голд но и истовремено ви брои и заработка во евра која можете да ја подигнете која ќе дојдете до минимум 20 евра. Исплаќањето е сиугрно, јас сеуште немам направено трансакција, но на мој другар му исплатија веднаш, што беше и причина јас да се зафатам со играње на истата. За регистрирање ви е потребен реферал, така да овој пат јас го нудам мојот.

за повеќе информации можете да ме контактирате на играта, по регистрирањето лесно ќе го најдете мојот профил.

Првата нарачка на фивер и веднаш комплетирана , пријателот ми даде негово лого јас само да му го направам во 3д и да му ставам сенки позади полесна работа од тоа сум немал до сега за 5 минути работа 4$ .

kako da izvlecam pari od Payza kes imam okolu 200$..izvadiv i debitna od Sparkase..kako odi sevo ova i kolk e provizijata
Fala

kako da izvlecam pari od Payza kes imam okolu 200$..izvadiv i debitna od Sparkase..kako odi sevo ova i kolk e provizijata
Fala
Си се фатил со едвај легално платежно средство. Инаку пауза за провизија ќе ти земе 30$ и не ти треба дебитна, работат со wire трансфер директно во банка ги испраќаат парите. Пауза има проблеми кој знае дали ќе опстои, затоа побрзај. https://www.payza.com/support/payza-transaction-fees

a so koja online smetka da rabotam??? ponataka

Fala na prethodniot odgovor

Користи некој од вас PerfectMoney?

Preku koja smetka mozam da izvadam kes pari.....payza ima ali e vo frka----skrill? payoneer? na koja da se registriram..ili nekoja druga ...pls pomos za ova

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom