Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Остај го овој феномен што збори...

Просекот ти е 5$ - за 1000 AD views ( лајковите ти се бонус )

Проблемот е што ако си од Македонија неможеш да влезеш во партнерство со Youtube така да мораш преку некоја поголема мрежа на пр. (Machinima итн)

... Значи ми треба некој од странство кој ќе може да направи нешто ? така

Море мајката, американциве се вратија од одмори последниве 2 дена ме убија од нарачки.
Добро ми почна месецот иако искрено август не очекував ништо посебно, 18 нарачки вкупно од 1-ви. (y)

Море мајката, американциве се вратија од одмори последниве 2 дена ме убија од нарачки.
Добро ми почна месецот иако искрено август не очекував ништо посебно, 18 нарачки вкупно од 1-ви. (y)

sostojba.jpg

Јубилејна 100-та нарачка ја добив пред 2 саати (y) Овие 88$ ваљда се од комплетираните пошто е бош бројка, неделива со 5 :D А моментално имам работа за 30$ т.е. за 24$ откако ќе скинат провизија евреите ;), Значи веќе утре, 7 Август ќе имам 100+ зеленки. што се супер за старт на месецов. Јули ми е рекорд со 320, се надевам ќе го повторам, ако ништо друго барем $300 да има добро е.

Прегледај го приврзокот 69636

Јубилејна 100-та нарачка ја добив пред 2 саати (y) Овие 88$ ваљда се од комплетираните пошто е бош бројка, неделива со 5 :D А моментално имам работа за 30$ т.е. за 24$ откако ќе скинат провизија евреите ;), Значи веќе утре, 7 Август ќе имам 100+ зеленки. што се супер за старт на месецов. Јули ми е рекорд со 320, се надевам ќе го повторам, ако ништо друго барем $300 да има добро е.
Чим во јули правиш добра сума во октомври - ноември ќе треба да вработуваш некој за испомош. :icon_lol:

Летово ме убија со нарачки. Денес имам 7. Едновреме неможев да постигнам да завршам се.

А колку ви е селинг прајс ? За тоа зборам - 9 ми беше навремето :D
  • $7

AVG. SELLING PRICE

Некој да не го корисел овој туторијал "Self Made Wealth by Eben Pagan" само што го симнувам а неам појма што е. Инаку туторијалов кошта 1997$ малце се изненадив за ценава.:confused:

http://www.selfmadewealth.net/

Некој да не го корисел овој туторијал "Self Made Wealth by Eben Pagan" само што го симнувам а неам појма што е. Инаку туторијалов кошта 1997$ малце се изненадив за ценава.:confused:

http://www.selfmadewealth.net/
1 hour of one-on-one SEO coaching
We will help you set up.....
Тоа се деталите што ја креваат цената, не е само ebook,tutorial, туку и директна 1 on 1 помош е вклучена.

1 hour of one-on-one SEO coaching
We will help you set up.....
Тоа се деталите што ја креваат цената, не е само ebook,tutorial, туку и директна 1 on 1 помош е вклучена.
Го видов и се покајав за потрошените мегабајти.... Не би дал ниту цент за ова не па 2000$. :eek:

Абе овие на Микроналсер можеби има 1 недела одкако аплцириав, нема сеуште одговор.
За колку време вас ве прифатија ?

Абе овие на Микроналсер можеби има 1 недела одкако аплцириав, нема сеуште одговор.
За колку време вас ве прифатија ?

Спори се упм, и јас чекав отприлика толку, можда и 10 дена. Јебига не очекувале таков раст на бизнисот и им фалеле луѓе, праев муабет на фб, ги прашував кога ќе ми го одобрат сервисот шо го објавив.

Zavrsivme ja i fiverrot. mi go izbrisale akauntot od suportot zaradi prekrsuvajne na TOS pravilata. Sea se mi e beskorisno i rejting i karticka i se. planiram da praam nov akaunt so druga aj pi adresa. dobro e so parite mozam da si gi izvadam. spored mene ako prekrsis pravilo od tos tesko da mi go vratat akauntot.

Zavrsivme ja i fiverrot. mi go izbrisale akauntot od suportot zaradi prekrsuvajne na TOS pravilata. Sea se mi e beskorisno i rejting i karticka i se. planiram da praam nov akaunt so druga aj pi adresa. dobro e so parite mozam da si gi izvadam. spored mene ako prekrsis pravilo od tos tesko da mi go vratat akauntot.
Ај зар до толку станале катиљи? Што уствари направи па толку што си ги наљутил да ти го избришат акаунтот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom