Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прашај го Којак он прави ботови. Може и по нарачка да ти направи.Ме растурија со нарачки бе...
Дане знајте случајно кај можам да купам некој гугл бот шо има опција за да лоадирам акаунт и и прам follow, или случајно имате ?
Ми треба хитно, би бил многу благодарен.
да не продаваш нешто илигално ?Ме растурија со нарачки бе...
Дане знајте случајно кај можам да купам некој гугл бот шо има опција за да лоадирам акаунт и и прам follow, или случајно имате ?
Ме растурија со нарачки бе...
Дај префрли нешто ебагоА гигот во featured ти е?
да не продаваш нешто илигално ?![]()
е тоа така еНе,ама ми идат нарачки од четвртоко до сега ко гигот да ми е featured
Проблемот е вака пример во една недела две ќе направам 200-300$ и после нема да имам нарачка 2 месеци.
Моите омилениМене ми се закачи еден пејач од Англија, наместо да праќа порака он прави нарачка.
Ме утепа денес ми направи 15 нарачки.
Да се множат ваквите.![]()
Мене ми се закачи еден пејач од Англија, наместо да праќа порака он прави нарачка.
Ме утепа денес ми направи 15 нарачки.
Да се множат ваквите.![]()
Мушко е ова изгледа размениле искуства.Јас ги викам златни кокошки, и буквално, оти се жени. Си нарачуваат 3-4 пати со се екстрас по 30 долари наеднаш.![]()
Мушко е ова изгледа размениле искуства.![]()
Глупи американци шо ќе прајш![]()
Денеска си аплицирав за фивер Мастеркард картичка па ќе видиме дали ќе ја одобрат. Има некој ваква да ми каже како оди процедурата и како се користи картичката? Во последните 2-3 месеци немав време за фивер и ми беа избришани сите гигови, ама сега почнувам пак да се занимавам со тоа па планирам да средам некои интересни гигови што ми паднаа на памет додека не работев. Се надевам зимава ќе има добра пара
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Би требало да ти ја одобрат без проблеми. Јас досега вадев 2 пати со неа, не забележав некои скриени трошоци, финти. Колку што си пишува во ценовникот за провизии, толку си земаат. И само напред, штом ти текнало нешто интересно, а го нема баш досега на фајвер, активирај се одма, не знаеш кога може да упали кецот. Да вадиме по 200-300 долари секој месец не е за потценување![]()