- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
За разлика од пејпал е висока камата. Не можеш од сметката сите пари да ги извадиш мора да оставиш нешто да земат идниот месец.Ако ништо друго барем си сигурен, за разлика од пејпал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За разлика од пејпал е висока камата. Не можеш од сметката сите пари да ги извадиш мора да оставиш нешто да земат идниот месец.Ако ништо друго барем си сигурен, за разлика од пејпал.
Дојде новиот дизајн, нема промена на знаметоКој ги знае што можат да направат. Некои прокси веќе ги имаат блокирано да не може да се регистрира од тие ип адреси.
И мене многу ми зависи тоа знаме. Затоа додека не го пуштат сајтот исклучиво преку Калифорнија ќе работам.![]()
Кај мене уште не е ставен новиот дизајн.Дојде новиот дизајн, нема промена на знамето![]()
Дојде новиот дизајн, нема промена на знамето![]()
Освен демографијата друга корист не видов, на сметка на тоа сега јавно се прикажува дека имам 19% Cancellation Ratio и 11 Hrs.Responsiveness што значи ке има многу работа за мене додека да го вратам во нормала профилот.И како е?
додадени сме на новиот дизајн, ај и да се пофалам Responsiveness 2hЕдвај чекам мене да ми го пуштат новиот дизајн да видам Responsiveness рејтинг.
Прегледај го приврзокот 66315
Јас уште не сум префрлен.додадени сме на новиот дизајн, ај и да се пофалам Responsiveness 2h![]()
додадени сме на новиот дизајн, ај и да се пофалам Responsiveness 2h![]()
Мн. добар дизајн направиле, алал да им е - ептен ме бендисува, само што треба малку време да се навикнеме на негоКо ќе имам време ќе си направам еден инфографик според информацииве од фајверизлгеда тие се тренд сега. Еве од едно типче од 99designs:
...
цар нема што
Инаку и јас од пред 2 саати сум на новиот фајвер. Малце ми треба време да се навикнам кај се работиве али со тек на време ќе биде.
Прегледај го приврзокот 66437Прегледај го приврзокот 66438
World domination 2%шо им значи ова? дека од сите нарачки на фајвер шо се случуваат, 2 посто се мои или?
Мн. добар дизајн направиле, алал да им е - ептен ме бендисува, само што треба малку време да се навикнеме на него
Да тоа World domination ти е од каде ти купуваат2% твои
![]()
тоа ти е колку си познат на fiverr
туку кај тебе гледам имаш поинт од каде си моето го нема
туку колку Responsiveness имаш ?
Мене новиот Фајвер дизајн ми е шит, позбунувачки е за снајдување со порачките, да точно е дека имаш повеќе опции но на никој не му треба да пишува колку секунди ти преостануваат за да ја доставиш порачката, мене стариот систем ми е подобар и со него ќе работам.