Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа и јас се мислам некако збунувачки е дизајнот ама на изгледа каде каде е подобар од стариот ...

ЕДИТ: јас се додадов :D
Они секако ќе се префрлаат на новава платформа, подобро е побргу да се види како работи. На твитер ја најавуваат дека за неколку недели ќе ја пуштат.
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 21:44 ---
Ќе морам цело време додека не се префрлат на новава платформа да работам исклучива преку прокси, ваљда нема да ми сменат држава така...

Они секако ќе се префрлаат на новава платформа, подобро е побргу да се види како работи. На твитер ја најавуваат дека за неколку недели ќе ја пуштат.
Ќе морам цело време додека не се префрлат на новава платформа да работам исклучива преку прокси, ваљда нема да ми сменат држава така...
От каде информацијата дека ке се смени знамето со новата платформа?o_O
Цел бизнис ми зависи од тоа знаме, ако го сменат... ке останам без работа :mad:

От каде информацијата дека ке се смени знамето со новата платформа?o_O
Цел бизнис ми зависи од тоа знаме, ако го сменат... ке останам без работа :mad:
Кој ги знае што можат да направат. Некои прокси веќе ги имаат блокирано да не може да се регистрира од тие ип адреси.
И мене многу ми зависи тоа знаме. Затоа додека не го пуштат сајтот исклучиво преку Калифорнија ќе работам. :confused:

Јас си терам на мк па не му се секирам :D

Ти си се спасил. :D

Ама тоа шо ги влечат парите, ги одобруваат по фантастични 15 дена ми оди по живци ептен...ебаму племето еврејско кизнај шо праат камати земаат упм :mad:

Што вимења знамето? Некои дубари прајте или ? Мене баш ми е супер со македонско знаме.

Американците се големи патриоти кај свои сакаат да ги трошат доларите. :)
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 22:47 ---
Мене нарачките ми се најголем дел од Америка. Има малку од Англија и Мексико.
Од европа немам ниту една нарачка.
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 22:49 ---
Ама тоа шо ги влечат парите, ги одобруваат по фантастични 15 дена ми оди по живци ептен...ебаму племето еврејско кизнај шо праат камати земаат упм :mad:
Важно е да се има за зимање.(y)

Што вимења знамето? Некои дубари прајте или ? Мене баш ми е супер со македонско знаме.
Услугата што ја нудам не одговара со .мк знаме... Пробав со неколку различни знамиња пред да го најдам она вистинското, редовно се случува да клиент каже дека ме одбрал мене поради знамето.
It's a big deal for me:D

за што па преку прокси ? работиш со некоја др. држава или ... ?

за што па преку прокси ? работиш со некоја др. држава или ... ?
Да Америка, главниот акаунт. Имам и Франција 2 акаунти ама тие ми имаат дупло помалце нарачки.
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 23:22 ---
Ич немам навика да видам кој ми порачува, и од кај е.

fiverr-sales-analytics.png

Со новиот апгејд ќе се има увид кој од каде ти купил.

dobro mi ide za sea...se nadevam so updateov nema da sjebat rabota......zasega ne mi se rizikuva da se priklucam na listata ke vidam za nekoj den
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 06:23 ---
kako gi vadite vie parite??imate paypall?pomalce pari zimaat preku paypall?i kako da napravam paypall ili kasno e veke :) ke treba da si furam so nivnata karticka

dobro mi ide za sea...se nadevam so updateov nema da sjebat rabota......zasega ne mi se rizikuva da se priklucam na listata ke vidam za nekoj den
Мислиш мене и тебе ќе не чекаат да кликнеме за да направат апгрејт?;) Во фивер е инвестирано 20 милјони долари.
Инаку пејпал ротирам 4 акаунти. Кога ќе стигне до критчна бројка ставам друг за да нема лимитирање.
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 11:21 ---
Најверијатно апгрејдов ќе го направат во јули за да се тестира кога и онака ќе има видно намален број нарачки поради одмори.

А може така да менуваш пејпал на кој ќе ги праќаш парите...оти јас ко шо читав вика внимателно, адресата која сега ќе ја внесите не може туку така и за брзо време сменета...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom