Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ништо друго барем си сигурен, за разлика од пејпал.
За разлика од пејпал е висока камата. Не можеш од сметката сите пари да ги извадиш мора да оставиш нешто да земат идниот месец.

Кој ги знае што можат да направат. Некои прокси веќе ги имаат блокирано да не може да се регистрира од тие ип адреси.
И мене многу ми зависи тоа знаме. Затоа додека не го пуштат сајтот исклучиво преку Калифорнија ќе работам. :confused:
Дојде новиот дизајн, нема промена на знамето :cool:

Освен демографијата друга корист не видов, на сметка на тоа сега јавно се прикажува дека имам 19% Cancellation Ratio и 11 Hrs.Responsiveness што значи ке има многу работа за мене додека да го вратам во нормала профилот.
Друго немав шанса да разгледам, поради матурава ми останаа неколку нарачки со late статус, да ги средам нив до вечерва па ке разгледувам детално.

додадени сме на новиот дизајн, ај и да се пофалам Responsiveness 2h :)
Јас уште не сум префрлен.
--- надополнето: 19 јуни 2013 во 15:57 ---
Само еден акаунт ми е сменет со најмалце на него заработка.

додадени сме на новиот дизајн, ај и да се пофалам Responsiveness 2h :)

Ко ќе имам време ќе си направам еден инфографик според информацииве од фајвер :) излгеда тие се тренд сега. Еве од едно типче од 99designs:

infographic_thislooksgreat1.jpg

:cuc: цар нема што

Инаку и јас од пред 2 саати сум на новиот фајвер. Малце ми треба време да се навикнам кај се работиве али со тек на време ќе биде.

Fiverr1.jpgFiverr2.jpg

World domination 2%:pos: шо им значи ова? дека од сите нарачки на фајвер шо се случуваат, 2 посто се мои или?

Ко ќе имам време ќе си направам еден инфографик според информацииве од фајвер :) излгеда тие се тренд сега. Еве од едно типче од 99designs:
...
:cuc: цар нема што

Инаку и јас од пред 2 саати сум на новиот фајвер. Малце ми треба време да се навикнам кај се работиве али со тек на време ќе биде.

Прегледај го приврзокот 66437Прегледај го приврзокот 66438

World domination 2%:pos: шо им значи ова? дека од сите нарачки на фајвер шо се случуваат, 2 посто се мои или?
Мн. добар дизајн направиле, алал да им е - ептен ме бендисува, само што треба малку време да се навикнеме на него :)
Да тоа World domination ти е од каде ти купуваат :pos:2% твои :pos: :pos:тоа ти е колку си познат на fiverr :pos::pos: туку кај тебе гледам имаш поинт од каде си моето го нема :confused:
туку колку Responsiveness имаш ?

Мн. добар дизајн направиле, алал да им е - ептен ме бендисува, само што треба малку време да се навикнеме на него :)
Да тоа World domination ти е од каде ти купуваат :pos:2% твои :pos: :pos:тоа ти е колку си познат на fiverr :pos::pos: туку кај тебе гледам имаш поинт од каде си моето го нема :confused:
туку колку Responsiveness имаш ?

5 саати :)

Мене новиот Фајвер дизајн ми е шит, позбунувачки е за снајдување со порачките, да точно е дека имаш повеќе опции но на никој не му треба да пишува колку секунди ти преостануваат за да ја доставиш порачката, мене стариот систем ми е подобар и со него ќе работам.

Мене новиот Фајвер дизајн ми е шит, позбунувачки е за снајдување со порачките, да точно е дека имаш повеќе опции но на никој не му треба да пишува колку секунди ти преостануваат за да ја доставиш порачката, мене стариот систем ми е подобар и со него ќе работам.

Абе и за фб така викаа па сакаш-неќеш ќе ти се смени самиот :P

2 Hrs.

RESPONSIVENESS

Стигна и кај мене^
--- надополнето: 19 јуни 2013 во 21:53 ---
2 порачки од грција имам o-O

Дечки, читам фиверр имале некоја нова исплата преку картичка? Дај објаснете што како ако не ве мрзи. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom