Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
не е бе, често ми се дешава и мене(мислам дека поради тоа што имам премногу адд они, неизбришана browsing history со месеци и хард дискот е мега напнат)
и спора ми е
и често ми се дешава кога ќе отворам некој букмарк да ми покаже дека не сум логиран, но на 2рото отварање на страницата се средува

и мене ме испаничи првиот пат :)

За да бидам seeder, дали треба само да ги оставам фајловиве на статус Seeding во програмава или треба и нешто друго да направам?

За да бидам seeder, дали треба само да ги оставам фајловиве на статус Seeding во програмава или треба и нешто друго да направам?

Каков seeder? Официјален или штом ќе симнеш некој торент па да го остаиш?

Q: How can I become a Junior Uploader?
A: You should have an upload speed higher than 400 kb/sec

You should have been registered for at least 8 weeks.
You should have uploaded more than 500 GB.
--- If you want to be an uploader, submit this form. The promotion is not automatic. You have to be approved by the staff first.
You will be demoted if you haven’t uploaded a torrent for 8 weeks.
Then, you can submit the uploader form again at least a month after the demotion.

Солунските Атентатори се појави на замунда.

Ако ви е до смеа читнете неколку коментари. Бугарите се запалија...

Татариве се отидени скрос :pos:

Ке може ли некој доколку има вишок акаунт за на земунда да ми прати по ПП?

Фала

иам еден проблем :S значи местев нешо на пц и сеа иам заб пасс на замунда и неможам да влезам аи усер наме го иамв така остаено ... како можам да си го најдам?

иам еден проблем :S значи местев нешо на пц и сеа иам заб пасс на замунда и неможам да влезам аи усер наме го иамв така остаено ... како можам да си го најдам?

http://www.zamunda.net/recover.php
Пиши ја емаил адресата со која си регистриран ако ја имаш и нејзе заборавено тогаш нов акаунт ке правиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom