Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе Мики, си стои од увек категоријата, прва е![]()
слабо, даунлодРејтинг: 0.760 Качено: 55.42 GB Свалено: 72.90 GB (обновјава се на 24ч.)
Појма немам зошто е рејтингот, како функционира ама важно симнувам чат-пат.
Не ми е јасно околу тоа бришење на акаунтите, прочитав негде на замунда дека ако профилот не ти е активен 1 месец автоматски ти се брише, но имаш можност профилот да си го 'паркираш'.
Се мисли на активност околу seeding или за логин на самата замунда, ме сфаќате што прашувам.
И дали мора да се прави seed, и дали бришат профили ако не правиш seed ?
слабо, даунлод
![]()
Welcome, modrasliva [logout]
Rating: 0.086 Uploaded: 417.02 GB Downloaded: 4.72 TB (updated once a day)
Неам врска и јас како функционира ама со овој даунлод треба повеќе рејтинг да имам
Само кај мене ли вечерва замунда не е во ред??
Сидери нема за жива глава, работи кои што ги имаше веќе ги нема.....
и јас да прашам
дали ако само сидам (значи без да даунлодирам) можат да ме избришат?
Не би требало бидејќи си активен така.
До мозилата е ми мене неколку пати ми се има дешаваноОК
инаку денес колку се исплашив
отворам мозила и гледам офлајн сум а никогаш не се исклучвав (а можи треба да се исклучвам)
и арно ама лозинката си ја заборајв а и на мејлот,пробај една комбинација пробај друга и потрошив добри 23 минути дури не си ја вратам преку мејлот а предходно и на мејлот си ја повратив со сикрет квешчните успешно за моја среќа ама колку бев исплашен а и изнервиран тоа чудо беше
за среќа уште е отворена регистрацијата ама ќе требаше од нула да почнам а имам
Rating: 2.329 Uploaded: 111.36 GB Downloaded: 47.82 GB (updated once a day)
како и да е ќе си продолжам со стариот и добар акаун за моја среќа инаку ако почнев од нула ќе користев ратио мастер сакам нејќам за да ми се крени репутацијата
само ме чуди како е можно да бев офлајн?