Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Рејтинг: 0.760 Качено: 55.42 GB Свалено: 72.90 GB (обновјава се на 24ч.)

Појма немам зошто е рејтингот, како функционира ама важно симнувам чат-пат.

Не ми е јасно околу тоа бришење на акаунтите, прочитав негде на замунда дека ако профилот не ти е активен 1 месец автоматски ти се брише, но имаш можност профилот да си го 'паркираш'.
Се мисли на активност околу seeding или за логин на самата замунда, ме сфаќате што прашувам.
И дали мора да се прави seed, и дали бришат профили ако не правиш seed ?

Рејтинг: 0.760 Качено: 55.42 GB Свалено: 72.90 GB (обновјава се на 24ч.)

Појма немам зошто е рејтингот, како функционира ама важно симнувам чат-пат.
слабо, даунлод

Welcome, modrasliva [logout]
Rating: 0.086 Uploaded: 417.02 GB Downloaded: 4.72 TB (updated once a day)

Неам врска и јас како функционира ама со овој даунлод треба повеќе рејтинг да имам

Рејтингот е односот меѓу upload-от и download-ot имаш превише download, а премалку upload затоа ти е 0.086 да имаше исто ќе ти беше 1, а да имаше повеќе upload од download ќе ти беше 1,...
Едит: и да подолго врме со таков рејтинг знаат да ги бануваат.

Не ми е јасно околу тоа бришење на акаунтите, прочитав негде на замунда дека ако профилот не ти е активен 1 месец автоматски ти се брише, но имаш можност профилот да си го 'паркираш'.
Се мисли на активност околу seeding или за логин на самата замунда, ме сфаќате што прашувам.
И дали мора да се прави seed, и дали бришат профили ако не правиш seed ?

1 месец ако не ти е активен те бришат?
мене пред 2 години ми избришаа еден (од двата кој ги користев на ист ПИСИ т.е иста ИП) и после 10-15 дена неактивност или дека имав два а знам дека е забрането
како и да е сега само сидам од едниот и имам над 2 рејтинг и можам слободно да го паркирам на катната гаража и да си свиркам

и јас да прашам
дали ако само сидам (значи без да даунлодирам) можат да ме избришат?

моментално кај мене
Rating: 2.147 Uploaded: 102.40 GB Downloaded: 47.69 GB (updated once a day)

JIGSAW_

арно ти вели бокле

види кај мене како е
ти треба да имаш 4тб аплоад за 1 рејтинг или 8 тб за 2 рејтинг а малку тешко до толку да стигниш

слабо, даунлод

Welcome, modrasliva [logout]
Rating: 0.086 Uploaded: 417.02 GB Downloaded: 4.72 TB (updated once a day)

Неам врска и јас како функционира ама со овој даунлод треба повеќе рејтинг да имам

Секако дека е слабо кога нетот ми е лимит 30гига. Но сепак успеам да потрошам 50гига пред да намали брзина, пошо после тоа да симнуваш.. ТРАКТОР..

Само кај мене ли вечерва замунда не е во ред??
Сидери нема за жива глава, работи кои што ги имаше веќе ги нема.....

Само кај мене ли вечерва замунда не е во ред??
Сидери нема за жива глава, работи кои што ги имаше веќе ги нема.....

Стаам да се симнуе Warhammer 40k space marine таа шо е 7 и нешо гига ЕДВАЈЈ крена брзина до 1мега у сек...Али стаив друга верзија од играва (рип) шо има далеку помалце личери и шибна до 4.5 мб/с :)

Тоа беше само мое денешно искуство со замунда, поточно вечерно... :)

Не би требало бидејќи си активен така.

ОК

инаку денес колку се исплашив
отворам мозила и гледам офлајн сум а никогаш не се исклучвав (а можи треба да се исклучвам)
и арно ама лозинката си ја заборајв а и на мејлот,пробај една комбинација пробај друга и потрошив добри 23 минути дури не си ја вратам преку мејлот а предходно и на мејлот си ја повратив со сикрет квешчните успешно за моја среќа ама колку бев исплашен а и изнервиран тоа чудо беше

за среќа уште е отворена регистрацијата ама ќе требаше од нула да почнам а имам
Rating: 2.329 Uploaded: 111.36 GB Downloaded: 47.82 GB (updated once a day)

како и да е ќе си продолжам со стариот и добар акаун за моја среќа инаку ако почнев од нула ќе користев ратио мастер сакам нејќам за да ми се крени репутацијата

само ме чуди како е можно да бев офлајн?

ОК

инаку денес колку се исплашив
отворам мозила и гледам офлајн сум а никогаш не се исклучвав (а можи треба да се исклучвам)
и арно ама лозинката си ја заборајв а и на мејлот,пробај една комбинација пробај друга и потрошив добри 23 минути дури не си ја вратам преку мејлот а предходно и на мејлот си ја повратив со сикрет квешчните успешно за моја среќа ама колку бев исплашен а и изнервиран тоа чудо беше

за среќа уште е отворена регистрацијата ама ќе требаше од нула да почнам а имам
Rating: 2.329 Uploaded: 111.36 GB Downloaded: 47.82 GB (updated once a day)

како и да е ќе си продолжам со стариот и добар акаун за моја среќа инаку ако почнев од нула ќе користев ратио мастер сакам нејќам за да ми се крени репутацијата

само ме чуди како е можно да бев офлајн?
До мозилата е ми мене неколку пати ми се има дешавано ;)

ама мене првпат ми беше :)
ОК сега си знам и нема да паничам и коси да си кубам
не е ништо страшно така? или има некој страшен баг мозилата (6 ка користам)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom