Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем со сидирање на торентите
Download: 120 kbs
Upload: 0.2 kbs
Што да направам за да можам да сидирам со поголема брзина?

ПС Upload limit ми е unlimited.

Кај мене е така одамна, повеќе од година дена. А, користам повеќе интернет конекции, така да, мислам дека не е до интернетот, туку од замунда праат некој финти.
Не се замарај, нема да те банираат у скоро време. :)

симни некој нов торент со 3-4 пати поголем број на личери него сидери(препорачувам порка) да видиш како ќе сида! сида ќе фатиш xDD шала пупу

Rating: 0.016 Uploaded: 371.39 MB Downloaded: 22.82 GB (updated once a day)
Знам,знам,грев правам,ама ете.
Со 0,64 мб/с аплуд шо сакате

Rating: 0.016 Uploaded: 371.39 MB Downloaded: 22.82 GB (updated once a day)
Знам,знам,грев правам,ама ете.
Со 0,64 мб/с аплуд шо сакате

Сите вие што имате проблеми со сидање a сакате подобро ratio, симнете еден програм, се вика Ratio Master. Го немам сега програмот при рака, ама кога ќе го симнете, кај брзина на сидање ставете отприлика 30 и ќе си аплоадира тоа, без разлика колкав ви е аплоадот :)

Rating: 0.035 Uploaded: 11.89 GB Downloaded: 336.77 GB (updated once a day)
катастрофа ратио ама нема гајле мислам, уплодот ми е максимален наместен на уторентот со ~0.6 mbps, сидам единствено кога влечам и тоа само активниот торент, после завршување римув од листата и гасам UT :D, јбг нека сидаат некои други немам неограничен лимит :D

ќе дојде време(наскоро се надевам) кога ќе имаме сите неограничен интернет и брз аплоуд... ќе сидаме без гајле. или пак ќе има циганчиња македончиња? :D

Сите вие што имате проблеми со сидање a сакате подобро ratio, симнете еден програм, се вика Ratio Master. Го немам сега програмот при рака, ама кога ќе го симнете, кај брзина на сидање ставете отприлика 30 и ќе си аплоадира тоа, без разлика колкав ви е аплоадот :)
Да не јадам бан за тоа?

2011081412.jpg

Акаунт од минатиот месец одкога ставив кејблтел нет до ден денес :)

Аплоудот оди и до 1мега у секунда, а кога ќе се најде некој од кејблтел мрежата иде и до 3 :D

2011081412.jpg

Акаунт од минатиот месец одкога ставив кејблтел нет до ден денес :)

Аплоудот оди и до 1мега у секунда, а кога ќе се најде некој од кејблтел мрежата иде и до 3 :D
590 gb за 1 месец OK u win

Тоа е од 20-ти Јули, некаде 300 гига (а пакетот ми е 200 гига, незнам зошо не се намали брзината :\ ) и останатото до денес - 14ти август :D

Три години го користам тоа и никаков бан не сум јадела, еднаш го оставив цел ден и ратиото ми цветаше.

може скрееншот да видам тоа Ратио со цветови како изгледа :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom