- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 589
- Поени од реакции
- 246
плус нови каталози Catalogue Movies | Catalogue Games | Catalogue XXX | Catalogue Music | Catalogue Serial/TV new!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха, ја урочив, повеќе не работи кај мене, и прошло времето. Се префрлив на .se и работи.Исто и јас имав преку 1тб симнато. Битно работи па до кога не знам.
Причекај малку работи НЕТ ,не е на одмет да ги имаме и дветеХаха, ја урочив, повеќе не работи кај мене, и прошло времето. Се префрлив на .se и работи.![]()
Многу малце торенти има на .se ваму ги има сите стари , ако ги стават и на .se ќе се префрлам и јаСите што беа Staff членови на Zamunda.NET и 90% од Upload-ерите сега се на Zamunda.SE.
Можеш истовремено и двата да ги користишМногу малце торенти има на .se ваму ги има сите стари , ако ги стават и на .se ќе се префрлам и ја
Работи НЕТ на почетокот само причекај малку еве само што симнувам филм.NET не работи
.SE нема ни 1/4 од торентите што беа на .NET
Не ја отвара кај мене. Имам 500 торенти симнати од кај нив и сега не работат, а истиве филмови на .SE имаат 0 сидери.Работи НЕТ на почетокот само причекај малку еве само што симнувам филм
И на крај сите ќе се префрлат на arenabg![]()
http://lan-servers.com/free-time/Обшти-теми-107/В-ЗАМУНДА-ОТ-ЧУЖБИНА-КАК-5370.htmlИмам еден проблем со сајтов. Јас живеам во Романија и на скоро сите мрежи што сум пробал е блокиран. Дали знаете некој хак или нешто слично за да ја заобиколам оваа забрана.....