Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Сите што беа Staff членови на Zamunda.NET и 90% од Upload-ерите сега се на Zamunda.SE.

Сите што беа Staff членови на Zamunda.NET и 90% од Upload-ерите сега се на Zamunda.SE.
Многу малце торенти има на .se ваму ги има сите стари , ако ги стават и на .se ќе се префрлам и ја

Работи НЕТ на почетокот само причекај малку еве само што симнувам филм
Не ја отвара кај мене. Имам 500 торенти симнати од кај нив и сега не работат, а истиве филмови на .SE имаат 0 сидери.

И на крај сите ќе се префрлат на arenabg :pos:

И на крај сите ќе се префрлат на arenabg :pos:

Користам најмногу Замунда, ако нешто нема(серии-најнови епизоди) идам на арена, па на крај на заливот.
И рарбг ја користам дури. :D

Имам еден проблем со сајтов. Јас живеам во Романија и на скоро сите мрежи што сум пробал е блокиран. Дали знаете некој хак или нешто слично за да ја заобиколам оваа забрана.....

Кај мене ја отвора http://zamunda.net насловната ,но не можам да влезам во торентите, и мене ми го израмнија рациото.?Јас не разбирам бугарски кој може нека им прочепка по форумот да види што е работата.
А и да ве прашам што е работава со Golden torrent -тиве ,пред некој ден симнав серија од 48гб и ништо не ми се пресмета,ваљда не бројат на овие златниве?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom