Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
која е сега вистинската за дунда?

НЕТ мене ми работи а не сум одлогиран не знам од кога и ми стигнаа неколку пораки
дали СЕ е добра или не?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
From: Date sending:
System 2013-04-16 18:23:51
Поради технически проблем в дејта цент'ра, к'дето се намират с'рв'рите на Zamunda.net, са в'зможни прек'сванија с тракера. Ако е необходимо рестартирајте торент задачите си.

System 2013-04-16 22:34:10
Пријатели, група хакери са свалили бек'п на сајта и е в'зможно да вдигнат нјаколко сајта с подобен дизајн и информација от предишните дни.
Не се притеснјавајте за паролите, те са криптирани и нјама кој да ги види в чист вид.
Поради тази причина е затруднено влизането в сајта близките 2 дни. Работим по отстранјаване на проблемите и се извинјаваме за причиненото неудобство.

Екип'т на Zamunda.NET!

System 2013-04-16 22:40:02
Екипа на Zamunda.NET НЕ ВИ препор'чва да вписвате акаунти и паролите си в подобни или копирашти Zamunda.NET страници.
Zamunda.NET е само една, но ние не можем да гарантираме сигурността на акаунтите ви в случај, че се подведете и се логнете в хакерско копие на страницата ни.

System 2013-04-17 19:29:41
Можете да прочетете повече за случваштото се на началната ни страница.
Не разполагаме с достат'чно време да отговорим на всјако с'обштение изпратено до нас.
Всичко в сајта работи по старо му, с изклјучение на смененијат ЕКИП, което доведе до затруднено обработване на СПАМА и запитванијата в сајта. Извинјаваме се за това! Работим по в'зстановјаване на екипа и с'всем скоро ште отбл'снем тази в'лна на провокации.

Благодарим за подкрепата!
Zamunda.NET

ја фалите СЕ и дека таа е сега вистинската замунда а јас сум збунет а и не ми се ризикува....

?

Јас сум на .се веќе 10тина дена и се е ок, .нет доста блокираше/споро отвараше пред да се префрлам на .се.

Ја ја користам нет па вие како сакате :D на .SE ги нема сите торенти сите нови торенти и филмови испаѓаат на NET

Случајно ја видов темата. Што сакате да кажете дека замунда.нет е хакирана или нешто слично бидејки јас а користам неа и немам никакви проблеми дури не ни знаев дека има замунда Се.

Случајно ја видов темата. Што сакате да кажете дека замунда.нет е хакирана или нешто слично бидејки јас а користам неа и немам никакви проблеми дури не ни знаев дека има замунда Се.
Нешто се испокараа внатре во самата Замунда и сега има три замунди што за нас ке биде добро ке имаме избор се надевам поголем

кај мене на zamunda.se не чита ниедна слика/скриншот

.NET почна да работи како порано и плус во каталогот посебно имаат додадено опцја за барање на серии. Подобра од .SE на која ги нема старите торенти.

нешто хакната беше замунда кај мене сега рејтингот е 1.000 а беше 0.814 (а не правев аплоад у задње време) ваљда кај сите и имаше стигнато порака да не се логирам(да не ги напишам јусернејмот и пасводот) на замунда од линкот што ми е стигнат во другите пораки у инбокс пошто тие се од хакерите и е фишинг сајт за да ги хакнат јузерите, мене пошто ми беше сејвнат пасводот така се логирав без да можат да ми го хакнат

mene mi dava neso bad request na net i na se. so kur mu e?

Во моментов на 3те замунди акаунтот ми е блокиран :S а до пред малку работеше само на замунда.се ... Ако знае некој повеке нека разјасни што се дешава :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom