Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Mi go snema profilot na zamunda , aj nekoj dobar da dade username i password , odnapred blagodaren .

Mi go snema profilot na zamunda , aj nekoj dobar da dade username i password , odnapred blagodaren .
Исто и на мене, дури и пробав со заборавена лозинка, и кога требаше да се кликне на линкот на маилот, не сакаше да ресетира. Нешто чудно се случува со замунда

Исто и на мене, дури и пробав со заборавена лозинка, и кога требаше да се кликне на линкот на маилот, не сакаше да ресетира. Нешто чудно се случува со замунда
Ти испратив username и password

Дечки пред некој ден кажав дека сите треба да се пребациме на http://zamunda.se
"Оригиналната" Замунда што беше на Zamunda.NET e хакната (украдена), некој раздор се случил помеѓу сопствениците бла бла бла. Има све подетално за ова во бугарската секција од форумите на http://zamunda.se :)
Бај Д Уеиј регистрациите се отворени!!! ;)
http://zamunda.se/signup.php

Мене со години ми е меморирана како замунда.нет и си работи сосема нормално, ако на новата .se ви ги снемува профилите, мислам дека новата .se е измама. Како сакате.
Еве на старава со денови си симнувам без проблем торенти, баш сега ја симнувам vegas.118.hdtv-lol.mp4 цепа без проблем. Ratio-to ми го покачиле на 1.0.

Мене со години ми е меморирана како замунда.нет и си работи сосема нормално, ако на новата .se ви ги сменува профилите, мислам дека новата .se е измама. Како сакате.
Еве на старава со денови си симнувам без проблем торенти, баш сега ја симнувам vegas.118.hdtv-lol.mp4 цепа без проблем. Ratio-to ми го покачиле на 1.0.
Tи ја отвора ли моментално замунда.нет?
Додуша кај мене ниту .se не работи..

Да друже, нонстоп ми работи .нет. Ги читав сите пораки и како сфатив се појавила копија на која не треба да наседнуваме. Затоа и не мрдав од неа и немам проблем. Ако сум сфатил погрешно можеби допрва ќе имам проблеми во што се сомневам бидејќи ми го средија ратиото, сигурно не е лажна.

Која да ја користам сеа ? Гледам на .нет
Здравејте, коефицента ви до момента беше отрицателен! Поради лојалността си к'м нас и заради това, че прод'лжавате да се наслаждавате на лјубимија си торент сајт Zamunda.NET, ние решихме да направим вашија коефицент положителен!
А на .se ми стои истото ратио коешто го имав претходно ...
Не би сакал да бидам активен член на тој шо ја украл страната ... :unsure:

Имав 1 тера симнато а сеа глеј што пишува Rating: 1.000 Uploaded: 59.66 GB Downloaded: 59.66 GB
ова некоја зафрканција да не е :D

Исто и јас имав преку 1тб симнато. Битно работи па до кога не знам.

Не сфаќам што толку фама околу замунда, kat.ph има повеќе трафик, полека станува она што беше btjunkie.

Здравејте, коефицента ви до момента беше отрицателен! Поради лојалността си к'м нас и заради това, че прод'лжавате да се наслаждавате на лјубимија си торент сајт Zamunda.NET, ние решихме да направим вашија коефицент положителен!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom