R
Rigel Kent
Гостин
Mi go snema profilot na zamunda , aj nekoj dobar da dade username i password , odnapred blagodaren .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види ПП.Mi go snema profilot na zamunda , aj nekoj dobar da dade username i password , odnapred blagodaren .
Исто и на мене, дури и пробав со заборавена лозинка, и кога требаше да се кликне на линкот на маилот, не сакаше да ресетира. Нешто чудно се случува со замундаMi go snema profilot na zamunda , aj nekoj dobar da dade username i password , odnapred blagodaren .
Ти испратив username и passwordИсто и на мене, дури и пробав со заборавена лозинка, и кога требаше да се кликне на линкот на маилот, не сакаше да ресетира. Нешто чудно се случува со замунда
Mi go snema profilot na zamunda , aj nekoj dobar da dade username i password , odnapred blagodaren .
Дечки пред некој ден кажав дека сите треба да се пребациме на http://zamunda.seИсто и на мене, дури и пробав со заборавена лозинка, и кога требаше да се кликне на линкот на маилот, не сакаше да ресетира. Нешто чудно се случува со замунда
Tи ја отвора ли моментално замунда.нет?Мене со години ми е меморирана како замунда.нет и си работи сосема нормално, ако на новата .se ви ги сменува профилите, мислам дека новата .se е измама. Како сакате.
Еве на старава со денови си симнувам без проблем торенти, баш сега ја симнувам vegas.118.hdtv-lol.mp4 цепа без проблем. Ratio-to ми го покачиле на 1.0.
А на .se ми стои истото ратио коешто го имав претходно ...Здравејте, коефицента ви до момента беше отрицателен! Поради лојалността си к'м нас и заради това, че прод'лжавате да се наслаждавате на лјубимија си торент сајт Zamunda.NET, ние решихме да направим вашија коефицент положителен!
.seRating: 1.000 Uploaded: 660.58 GB Downloaded: 660.58 GB (updated once a day)
Rating: 0.383 Uploaded: 659.04 GB Downloaded: 1.68 TB (updated once a day)