ииии мајката како бе такаНе бе Мики, си стои од увек категоријата, прва е![]()
слабо, даунлодРејтинг: 0.760 Качено: 55.42 GB Свалено: 72.90 GB (обновјава се на 24ч.)
Појма немам зошто е рејтингот, како функционира ама важно симнувам чат-пат.
1 месец ако не ти е активен те бришат?Не ми е јасно околу тоа бришење на акаунтите, прочитав негде на замунда дека ако профилот не ти е активен 1 месец автоматски ти се брише, но имаш можност профилот да си го 'паркираш'.
Се мисли на активност околу seeding или за логин на самата замунда, ме сфаќате што прашувам.
И дали мора да се прави seed, и дали бришат профили ако не правиш seed ?
Секако дека е слабо кога нетот ми е лимит 30гига. Но сепак успеам да потрошам 50гига пред да намали брзина, пошо после тоа да симнуваш.. ТРАКТОР..слабо, даунлод
![]()
Welcome, modrasliva [logout]
Rating: 0.086 Uploaded: 417.02 GB Downloaded: 4.72 TB (updated once a day)
Неам врска и јас како функционира ама со овој даунлод треба повеќе рејтинг да имам
Стаам да се симнуе Warhammer 40k space marine таа шо е 7 и нешо гига ЕДВАЈЈ крена брзина до 1мега у сек...Али стаив друга верзија од играва (рип) шо има далеку помалце личери и шибна до 4.5 мб/сСамо кај мене ли вечерва замунда не е во ред??
Сидери нема за жива глава, работи кои што ги имаше веќе ги нема.....
Не би требало бидејќи си активен така.и јас да прашам
дали ако само сидам (значи без да даунлодирам) можат да ме избришат?
ОКНе би требало бидејќи си активен така.
До мозилата е ми мене неколку пати ми се има дешаваноОК
инаку денес колку се исплашив
отворам мозила и гледам офлајн сум а никогаш не се исклучвав (а можи треба да се исклучвам)
и арно ама лозинката си ја заборајв а и на мејлот,пробај една комбинација пробај друга и потрошив добри 23 минути дури не си ја вратам преку мејлот а предходно и на мејлот си ја повратив со сикрет квешчните успешно за моја среќа ама колку бев исплашен а и изнервиран тоа чудо беше
за среќа уште е отворена регистрацијата ама ќе требаше од нула да почнам а имам
Rating: 2.329 Uploaded: 111.36 GB Downloaded: 47.82 GB (updated once a day)
како и да е ќе си продолжам со стариот и добар акаун за моја среќа инаку ако почнев од нула ќе користев ратио мастер сакам нејќам за да ми се крени репутацијата
само ме чуди како е можно да бев офлајн?