Zamunda.net (официјална тема)

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Некој да објасни нешто повеќе за ова нивно магнетно сваление?
Што е работата?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Информации некои???? Шо прават, ке има некаква надеж од овие или не??? :toe:

M

marko 1996

Гостин
Значи не било до мене и вчера сакав нешто да симнам ама не иде , и на арена бг не се симиња.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Прееска го симнав Black Swan од Замунда сега се обидов друг филм да симнам но торентот нејкеше да мрдне -.- посеизгледа имаат некој проблем.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
кај мене се поправа откако ќе го стопирам и пуштам пак торентот... некогаш треба и повеќепати да се направи тоа :)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Уште неа да ја скинат како Mininova, Со Пиратите цело време се контрат...и толку .... ќе протестирам :toe:

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Нешто линков од телеком да не направиле некоја зафрканција, зошто замунда е блокирана за странство освен со proxy па да не сме и ние блокирани сега.

П

Паган-др

Гостин
Да не урочам ама до сеа ниту еднаш ми нема споро отварано, ми нема блокирано, ми нема прекинувано со симнување.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Нешто линков од телеком да не направиле некоја зафрканција, зошто замунда е блокирана за странство освен со proxy па да не сме и ние блокирани сега.
Незнам што е фркава ама ниту јас неможам да симнувам од замунда. Се јавив и во телеком и нормално ништо не знаеја. Се префрлив на thepiratebay.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Значи ви кажав... и јас сум на телеком, и јас го имам истиот проблем, и се поправа откако ќе го стопираш(црвено осумаголниче, барем на utorrent) и пуштиш(плеј копче) повторно торентот.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Кај мене се си е во ред се симиња како подмачкано,инаку сум на Телекабел

Kajgana Shop

На врв Bottom