- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 7
ако може акаунт од замундава посто досега ги користев овој на форумов и еден друг но и на двата сега некој ги е променил пасвордите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако може акаунт од замундава посто досега ги користев овој на форумов и еден друг но и на двата сега некој ги е променил пасвордите
смеХ,да немаш уште еден?имаш ПП
смеХ,да немаш уште еден?))
Ја отвара, ама не ти дозволува да симињаш ништо. Баниран е тракерот од Cabletel па така моментално Zamunda е корисен само да видиш што има ново по торентиве.Му отвара на некој замунда од каблетел?
Ја отвара, ама не ти дозволува да симињаш ништо. Баниран е тракерот од Cabletel па така моментално Zamunda е корисен само да видиш што има ново по торентиве.
Доколку имате Malwarebytes изгаснете ја Веб протекцијата, рестартирајте ПС, и пробајте пак, или остајте ја протекцијата исклучена подолго време и ќе сака да отвори и симнува... Исто така прави проблем и при симнување од скоро сите торент сајтови т.е. ги блокира тракерите... Јас кога симнувам нешто обавезно го гасам... А и другие антивирусни/спајверски програмчиња може да ви прават проблем....
Кај мене не ја отвара и јас сум на cabletel![]()
кај мене нема никакви проблеми (Неотел)Може да е затворена за доступ надвор БГ. При мен си бачка.