Zamunda.net (официјална тема)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
А да ви кажам што ви е проблемот? Mozilla-ta :)

И мене не ми отвараше а сум на Т-home.

Симнете си Google Chrome и од таму отворете си замунда :helou:

--- надополнето ---

Едит: сега видов дека нејќе да ме логира(ми дадао еднаш user i pass), да не има некој што би сакал да ми даде user i pass?
Или барем торент од Friends(сите сезони) ???

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Јас веќе две недели неможам да се логирам на замунда, ми го банираа изгледа акаунтот...Порано ми беше направено дека сум од бугарија, еден ден чисто онака го сменив и го направив Македонија, и оп другиот ден неможам да се логирам. Правев и password reset и пак ништо...Не сум 100% сигурен дали баш затоа ми е баниран акаунтот ама мислам дека неможe да биде случајност, две години го користев овој акаунт, и таман го сменив местото другиот ден грешка password...

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Јас имам интернет од кејбелтел од Куманово и не ми ја отвара замунда околу една недела.
Cabletel FAIL!

Член од
28 март 2006
Мислења
17.809
Поени од реакции
12.298
Оннет екстрим, замунда ја отвора нормално.
Ако намерно блокирале, тогаш теоретски ќе изгубат доста муштерии, во смисол ако ми го ограничат пристапот до одредени страни, ќе останам (ако претходно не можам да го раскинам) до крај на договор а после бегам кај друг провајдер...после нека му ја мислат.

Икси-стр, јас отпочеток сум активиран како македонец на замунда и досега сум немал проблем да се логирам. Да не е до нешто друго?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Јас веќе две недели неможам да се логирам на замунда, ми го банираа изгледа акаунтот...Порано ми беше направено дека сум од бугарија, еден ден чисто онака го сменив и го направив Македонија, и оп другиот ден неможам да се логирам. Правев и password reset и пак ништо...Не сум 100% сигурен дали баш затоа ми е баниран акаунтот ама мислам дека неможe да биде случајност, две години го користев овој акаунт, и таман го сменив местото другиот ден грешка password...
А ти да не си сменил пасс случајно, бап грешка?

Иначе, ако сте на најјаките пакети, оние од 1500, можеби има логика да ви ја банираат - инаку не. :)

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.933
Поени од реакции
886
еве јас сум на најефтиниот па нејќе :(

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Абе ви викам нема врска, јас имам од 1500 пакетите, Макс АДСЛ, и не ми отвараше до пред 1 саат преку Мозила, отворив преку Гугл Хром и ми отвори најнормално... пробајте преку друг броузер и готово..

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
ја иам maxadsl ,нема гајле си пичи сто на саат :)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
А ти да не си сменил пасс случајно, бап грешка?

Иначе, ако сте на најјаките пакети, оние од 1500, можеби има логика да ви ја банираат - инаку не. :)
Не бе, јас користам еден пасворд за сите лузери и мејлови што ги имам на било која страна, и никогаш не го менувам пасвордот.
Не користам пакет од 1500, туку од 500 ден. 1.5 мегабит - КабелНет Струмица

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Од Велес си?

Мислам дека Кејблтел ни ја имаат блокирано ..
Ако е стварно до тоа можат да земат и од Мало Мовче ласта нека се фрлаат....

А таман сакав да ставам нов пакет. После овоа можда и ќе ставам.....се е во надежта бе:)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Јас имам интернет од кејбелтел од Куманово и не ми ја отвара замунда околу една недела.
Cabletel FAIL!
Кејблтел скопје ново лисиче
ист проблем

мада сајтов вика дека е падната општо
It's not just you! http://zamunda.net looks down from here. Check another site?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Ако е стварно до тоа можат да земат и од Мало Мовче ласта нека се фрлаат....

А таман сакав да ставам нов пакет. После овоа можда и ќе ставам.....се е во надежта бе:)
тоа е ... не ебат ..

Г

Грејвдигер

Гостин
Кејблтел скопје ново лисиче
ист проблем

мада сајтов вика дека е падната општо
It's not just you! http://zamunda.net looks down from here. Check another site?
И мене ми го дава ова, а нема врска... Си отвара сајтов најнормално. Иначе ве жалам вас од Кејбелтел што ви ја блокирале Замунда :). Да се надевам оти нема да го дочекам тоа, барем не у скоро време.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
И мене ми го дава ова, а нема врска... Си отвара сајтов најнормално. Иначе ве жалам вас од Кејбелтел што ви ја блокирале Замунда :). Да се надевам оти нема да го дочекам тоа, барем не у скоро време.
А ја ги жалам Кејблтел шо за скоро време ќе останат без корисници.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
ајде малце да не има други тракери ,или малце се тие што не обрнуваат какво ви е ратиото :)

Kajgana Shop

На врв Bottom