Zamunda.net (официјална тема)

VoniVaraS

Искусен :)
Член од
20 април 2009
Мислења
543
Поени од реакции
328
Rating: 0.046 Uploaded: 368.12 GB Downloaded: 7.83 TB (updated once a day)

До сега сум немал никакви проблеми. Мерси ногу на Бугарите. :pipi:

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Епа ја сум от Бугариjа , но предполагам дека и во Македониjа има пакети со неограничен достап на нормални цени. Ако имаш неограничен достап скоростта е без значение.
Каков интернет имате во Бугарија??

Член од
7 јули 2008
Мислења
99
Поени од реакции
8
Не те разбирам??

Не мора да си од бугарија за да имаш добар рејтинг или можеби не е членот од бугарија??

Еве за првото ја сум од Македонија и имам добар рејтинг.

Rating: 3.559 Uploaded: 518.22 GB Downloaded: 145.60 GB

А за второто треба да е од бугарија по зборувањето.
znaci nemora da si od bugarija za da dades upload i da imas dobro ratio-na toa mislev, eve i samiot ti si dobar primer za toa.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Рејтинг: 0.106 Качено: 28.75 GB Свалено: 271.60 GB

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
znaci nemora da si od bugarija za da dades upload i da imas dobro ratio-na toa mislev, eve i samiot ti si dobar primer za toa.
Па немаш ти добро ратио, минимално ратио што треба секој да го има е 0.4, ти имаш 0.35. Остај што сите имаа 0.02 па ти се виде поарен.

А добро ратио е од 1 па нагоре.

Јас пример наниеден приватен тракер што го одржувам неам под 2 ратио.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Рејтинг: 0.180 Качено: 62.69 GB Свалено: 348.11 GB

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.817
Поени од реакции
8.238
Знае некој како се прави торрент фајл како да качам видео на торрент или па музика ??

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Се ви паѓа во вода, на замунда треба да си аплоадар за да можеш да ставаш торренти.

А можеш на јавниве да си го сташ без проблем BTW.

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Па македонски другари регистрирајте се во Замунда и тегелете си кога имате можност зашто чувам тука каj нас се сборува дека полициjата сака да затвори Замунда и Арена зашто имало много пиратско содаржание. Па надевам се да ова само слух и да нема такво нешто , но сега кога сме во ЕУ закони за пиратство се много по-строги. Па ако сакат да го затворат кажете некоj македонче да купи Замунда за да теглиме пак со вас заедно. Ке правим торент соработка.

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
Па македонски другари регистрирајте се во Замунда и тегелете си кога имате можност зашто чувам тука каj нас се сборува дека полициjата сака да затвори Замунда и Арена зашто имало много пиратско содаржание. Па надевам се да ова само слух и да нема такво нешто , но сега кога сме во ЕУ закони за пиратство се много по-строги. Па ако сакат да го затворат кажете некоj македонче да купи Замунда за да теглиме пак со вас заедно. Ке правим торент соработка.
Ахахаха...ме изнасмеа со постов!За торент соработката, не за друго.Ако ја збришат замунда незнам шо ќе прајме. катастрофа ќе биди.Се надевам дека нема да дојде до тоа за брзо.
поздрав

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Ахахаха...ме изнасмеа со постов!За торент соработката, не за друго.Ако ја збришат замунда незнам шо ќе прајме. катастрофа ќе биди.Се надевам дека нема да дојде до тоа за брзо.
поздрав
Ќе одиш на Torrent Bay, хах :)

T

Tetro

Гостин
Па ако сакат да го затворат кажете некоj македонче да купи Замунда за да теглиме пак со вас заедно. Ке правим торент соработка.
и на поклон да ми дават, не го зимам. :baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom