Каков интернет имате во Бугарија??Епа ја сум от Бугариjа , но предполагам дека и во Македониjа има пакети со неограничен достап на нормални цени. Ако имаш неограничен достап скоростта е без значение.
znaci nemora da si od bugarija za da dades upload i da imas dobro ratio-na toa mislev, eve i samiot ti si dobar primer za toa.Не те разбирам??
Не мора да си од бугарија за да имаш добар рејтинг или можеби не е членот од бугарија??
Еве за првото ја сум од Македонија и имам добар рејтинг.
Rating: 3.559 Uploaded: 518.22 GB Downloaded: 145.60 GB
А за второто треба да е од бугарија по зборувањето.
Па немаш ти добро ратио, минимално ратио што треба секој да го има е 0.4, ти имаш 0.35. Остај што сите имаа 0.02 па ти се виде поарен.znaci nemora da si od bugarija za da dades upload i da imas dobro ratio-na toa mislev, eve i samiot ti si dobar primer za toa.
каква програма имаш за торенти?Знае некој како се прави торрент фајл како да качам видео на торрент или па музика ??
VUZE ,мислам дека најдов како се става само што овде незнам што треба да се клика и да се пишекаква програма имаш за торенти?
епа пишеш tracker.zamunda.net и бираш фајл и next...VUZE ,мислам дека најдов како се става само што овде незнам што треба да се клика и да се пише
Ахахаха...ме изнасмеа со постов!За торент соработката, не за друго.Ако ја збришат замунда незнам шо ќе прајме. катастрофа ќе биди.Се надевам дека нема да дојде до тоа за брзо.Па македонски другари регистрирајте се во Замунда и тегелете си кога имате можност зашто чувам тука каj нас се сборува дека полициjата сака да затвори Замунда и Арена зашто имало много пиратско содаржание. Па надевам се да ова само слух и да нема такво нешто , но сега кога сме во ЕУ закони за пиратство се много по-строги. Па ако сакат да го затворат кажете некоj македонче да купи Замунда за да теглиме пак со вас заедно. Ке правим торент соработка.
Ќе одиш на Torrent Bay, хахАхахаха...ме изнасмеа со постов!За торент соработката, не за друго.Ако ја збришат замунда незнам шо ќе прајме. катастрофа ќе биди.Се надевам дека нема да дојде до тоа за брзо.
поздрав
и на поклон да ми дават, не го зимам. :baeh:Па ако сакат да го затворат кажете некоj македонче да купи Замунда за да теглиме пак со вас заедно. Ке правим торент соработка.