Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
е не ми е јасно како игор ми го зема замокот ама ај .....нека тера.......а ти си уште заклучен во замокот и не си во состојба да земеш ништо........значи јас ке го прогласам замокот за исчезнат и кога ке го најде полицијата ке ми го донесе мене
замокот е мој:baeh:

како сум досол до замокот сум сошол важно сега е мој мој мој мој и само мој и
не го давам преку мене само мртов:nerv::nerv::nerv:

хахах брат заборави кој е сопстевникот на замокот... доа
ѓам дома ... праам што праам ти ми го даваш замокот и бегаш во грција и пак замокот е мој

ееј само јас ли давам објаснување како сум дошла до замокот?????????:nerv::nerv:
епа во тој случај и јас не ви кажувам како дојдов до замокот ама од сигурни извори е познато дека замокот е во моја сопственост
ексклузивно за А1 Сијка Пиштолова

Влегувам во замокот, ви удирам на сите по еден шамар.. и замокот е мој !!! и точка...

Како да запоравам кој е сопственикот..
се разбира дека сум јас...
како прво не бегам ке умрам за него
а како второ не идам у грција и пари да ми даваат:nerv::nerv::nerv::nerv:

ма каков А1 трескаат глупости.. јас со BBC-[W]orld те наоѓам.. свечено и официално пред камери замокот е мој... цел свет ја следи програмата во живо и замокот е мој

Убаво си кажа програмата е гледаат во живо како ти ја прекрчувам ки4мата
и не ти го давам да ми го земеш замокот:nerv::nerv:

човек...врту сучи врти сучи замокот е мој ... и сега не знам како ме мрзи да пишам ..но замокот е мој

е не е твој..шо лажеш??

доаѓам ти давам лаптоп и замокот е мој! :)

аа лаптоп? хехе имам свој компјутер... да не редам сега конфигурација..и искрено.. не сакам лаптоп...лаптоп е за девојки .. и за бизнисмени... не за луѓе како мене кој што седи повеќе од 12 часа пред PC лол ... замокот е мој... додека се мачам со aMSN... те молам не замарај замокот е само мој

абе не е..........
јас сум сега многу среќна и замокот никој не може да ми го земе.......:baeh:

ах..камо да неможеше никој да го земи..ама видиш не е така..
:pishtoldzте убивам:pishtoldz:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: и замокот е мој

ти кого убиваш бе аллоо... те стаам у затвор.. и замокот е мој.. мо ме е интересно одкако blackout is dead

излегувам те килнувам и тебе и пак замокот мој..:pishtoldz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom