Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
Ма не ми сметаш ти бе..:pos2::pos2::pos2:нешо друго..туку нвм де..
ја полнам куробранката со вода и трас од гла кај тебе:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:и ти бегаш и замокот е мој

Mr.InF3ction не бега.. тие бегаат од него :pos2::pos2::pos2::pos2:
замокот е мој :baeh:

Ауу..хахахах 2риот Чак Норис...!!!!брате за тебе ТЕМА посебно во хумор:smir:цел смех си..!
те пикам во канализација..паѓаш ти во г*мна до гуша,викам луѓе ги замрзнуваат гом*ата и ти остануваш тука(не ми текна друго)

ауууфф како сум гладен ти ибам .. ми се скурчи од јаденје..
а јас тебе ... се разбира после глобалното затоплување ...гомната почнува да се топи ewwwwww ти ибам до каде донесе со замокот... ај да продолжам оти мислата сака де бега мамето.. и така гомната се топи.. и јас се спасувам... ама не идам да го земам замокот... туку идам Miami...да се бањам пеер уште имам трауми од гомната... и така после години поминати со психолози.. и такви ментални луѓе... јас идам...и зимам еден голем буфер...со дупка..таман за твојата голема глава ахха .ти го ставам главата таму.. и пуштам нешто Dupci Dupci стилот... и тебе ти пука главата,, после пуштам Пука Козметика.. ти пукаш се комплет од нивниот пичкест глас.. и замокот е мој брате

од кај тоа дека ми е голема..?!хахаха...трауми не трауми брат..
ти идам со хорна и еден шабан и дека он има искуство во дување..ти ја пимак главата во хорната и дува ова нинџава..и ти низ пенџере леташ и од падот остануваш инвалид(пу пу пу чукни во дрво бе..!!)и замокот е мој

јас чукнав на дрво ти на глават ахаахахахахахаха шала брат ахаххаа
абе пак ти го земам замокот.....уживајј само за еден ден утре пак ќе ти го дадам XD

хаха..ужи...
ноуп не ти го давам..!аман бе само ја и инфекшн ке си крадиме замокот..!?!?!

па јас не те прашав дали ќе ми го дадеш... јас го земавв.. па реков ќе ти го дадам ама сега не ти до давам и мој е

Јас доагам до тебе ти мавам 2-3 шамари и те пракам да видиш надвор дали сум
и за тоа време ти го зиам замокот и мој си е:nerv::nerv:

хахха јас ти го викам курдоколенка.. тој еден удар. со средната нога... и ти паѓаш у кома.. и замокот е мој

ааааааа а ако го викнам Чак Норис ке ве згази сите:nerv::nerv:

па само курдоколенка..може да го тепа чак норис...изгледа уште не знаеш кој е тој... ако се прашуваш зш курдоколенка може да го тепа чак норис.. тоа е зш курдоколенка се тепа со курот.. и сега чак норис не сага да му го пипне.. ..пробува да го римне без да го пипне ама не може оти е курдоколенка... и знаеш ако курдоколенка даде некој удар .. тој за да се одбрани треба со рака да му го фати.. што фактички асоцира на мастурбација. и како резултат чак норис бидува педер.. така да тој не се брани,.. и курдоколенка го тепа чак норис... и замокот е мој

хахахахаха...ме насмеј пеер...го викам ја курдостапало и те тепа и тебе и тој курдоколенка..хахах

само курдоколенка постои...другите се фантазии ова она.....
курдоколенка не те тепа тебе...зш си низок.... ти и.. неговиот.. овај.. доаѓаат прарелелно пропорционално.. така ди доека си играш со тоа... замокот е мој :baeh:

јбг јас не играм туку го тепам..
ти го носам курдоколенка тебе и дејствува он обртано пропорционално на вашето пријателство и те тепа
и замокот е мој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom