Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
па ја сум unkillable Бе алооо никој не ме убива.. замокот е мој

е како го зема де уште еднаш..........
последниот пат кога проверив тука беше

ппсс правам работи . што неможе ниту да приметиш ... it's just me ...
замокот е мој го земав ти додека мислиш како го земав

леееееее
до толку ли:pos2:
епа јас доаѓам и ти викам да ми го позајмиш замокот.......ти не сакаш да ми го дадеш ама јас те потсетувам дека ми вети дека можам да го имам кога сакам и ти ми го даваш ептен за да си стоиш на зборот и јас го земам замокот и го внесувам во вселенски брод и така јас и замокот се лансираме на месечината....

и оп јас со токи воки ... ги алармирам другарчињата од марс.. btw не ги знам лично од hi5 ги андав и после почнавме преку мсн знаеш ова она...и тие таму ќе те прочекаат убаво... тие имаат како пиштол едно пукање одма менуваш место .. и тој така ќе пука во замокот и оп замокот во мојот двор... и тебе ќе ти пукне .. ти оп во мојата куќа... и јас ти викам врти сучи врти сучи без мене ништо нема да се случи.. и ти сфаќаш дека од мене нема бегање... и живееме заедно.. т.е како комшии ( не сфаќајте грешка) ... и го делиме замокот и ти еден ден јас 10 дена .. ти еден ден јас десет дена и така.. у главно замокот е мој

мислиш дека ке се задоволам со тоа 1 ден јас а 10 ти???????????
јас само се преправам дека сум задоволна за ти да не се секираш више за замокот..........и по едно 2-3 месеца кога замокот ке биде кај мене јас као ке одам на излет го пикам замокот во багаж и ме снемува со замокот во непознат правец........најмувам луѓе и тие лажираат собраќајка...сите мислат дека сум мртва и дека замокот не постои веќе а уствари замокот е мој

хахха па ако си ти мртва.. јас то би го чуствувал ...XD
значи знам дека не си мртва... те барам 10 години и после години те наоѓам.. ти го зимам замокот и не ти зборувам оти ме излажа Гррр

^^И двајцата имате,бујна фантазија:pos::pos:

и затоа замокот е мој:pipi:

зш јас имам бурна фантазија....... ти се чудиш и додека се чудиш јас земам замок и мој е

еееее нема да ми се лутиш ваљда:(
јас ке ти се извинам оти сум те лажела и ке ти го оставам замокот некое време за да се порадуваш..............и после ке ти го украдам и ке ти оставам порака да не се секираш за мене..............да не се налутиш пак де...........:pipi:

епа ..ти мисли дека јас можам да седам без замокот... утре дента те наоѓам каде си.. го зимам замокот .... и не ти остам ни порка ниту ништо ..така те оставам да се секираш заслужено.. и замокот ќе виде вечно мој... се додека ти постоиш хехе

даааа
може ми е заслужено...ама јас сигурно нема да седам и да се секирам цело време...ке почнам да те барам и тебе и замокот и кога ке ве најдам ке го земам замокот а тебе ке те затворам во него и така ти ке бидеш во замокот и замокот ке биде мој

Е како ке го земеш замокот кога е мој...
Помирете се со тоа дека сте го изгубиле засегогаш...
Неможеш да ме убиеш пошо имам војска и ме брани :nerv:

Ти пуштам една змија у дворот..доаѓа, те каса и умираш...и замокот е мој!

ти давам еден про апарат..ти се занесуваш со опции контраст фокус ова она јас зимам замок и замокот е мој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom