Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
hahahaha цццц убиец... никој не може да ме убие... јас оп пак се враќам во топ форма... тебе те ставам во ковчег и жив те ставам под земја... и замокот е мој

Абе ти кога трепна со тоа око што го гледаше замокот ја ти го зедов и оп сега замокот е мој

чоек од кај сеа така псс... ти ми го зема... ама знеш тоа е мое... ти сфаќаш дека замокот е мој .. ми до давашш.. ги земаш куферите .и идеш во ирак да работиш:pos2:
и замокот е мој

вака ли се чува замок морееееееееее..............ти пошто не знаеш кај сум толку време.........си ме заборавил веке и јас ти идам преправена и ти викам дека си добил награда патување во египет и ти цел срекен одиш и јас додека ти уживаш ти го крадам замокот и замокот е мој

ауууу веруј ми .египет sucks...јас ти ја давам картата ти идеш таму египет гледаш пирамиди .. камили ова она си уживаш јас со замокот дома... мирно си седам.. пијам, јадам и замокот е мој

и јас не сакам таму........јас би по на север
ама чим не одиш а не одам ни јас ти каратата ја даваш таму на некој другар и додека ти му ја даваш него картата јас си го зимам замокот и оп се качувам во авионот и ..........замокот е мој

на клоци и во авион..на север негде те носам..и замокот е мој

хаха заборави дека авинот го земав... оти не го сакаше.. го продадов на еден чоек.. извини а со парите од авионот.. идам во кина.. правам копија од замокот.. ќе биде исто нема да можеш да ја разликуваш од оргиналната... ти го земаш фалшот .. јас оргиналот .. both happy ајде чaо замокот е мој

не е..........
јас најмив експерт за такви работи и он позна кој е вистинскоит замок
и така ти мислиш дека сум го земала лажниот а јас уствари вистинскиот сум ти го собрала.......и ти живееш со лажниот замок а замокот е мој:baeh:

хаха па заборавив да ти кажам дека тие од кина ме заебале уствари двата биле фалш.. така да ниту ни ниту јас го имам замокот.. после јас идам у кина заедно со чак норис ги тепаме сите... го зимам замокот... се враќам со чак норис.. и чал норис ми дава телефон и вика...ако некој те замара во вркса со замокот јави се ... и змакот е мој

eeeeeee ама ти не знаеш изгледа
Брус Ли еднаш го тепаше чак норис и ке му успее пак ..........јас го викам и чак норис плаче како мало дете и бега а јас го зимам замокот .......тој вистинскиот додека ти се чудиш и бегам во романија и од таму ти праќам слика од мене со замокот во замокот на дракула
хахаха
замок во замок:nesvest:

ме збуни ама нема врска јас се преправам дека сум сфатилл и оп доаѓам романија... ти пуптам сески романски мажи .. оп ти :nesvest:... возбуда.. ова она јас фуп замок зимам бегам упм ... и замокот е мој

хахаха малце се тука па јас дур во романија ке барам мажи.........
чувај си ги не ми требаат
не се давам јас толку лесно.............
замокот е сеуште мој
btw: брус ли го има тепано чак норис на филм еднаш

па брусли е мртов бе.. чак норис .. не го уби.. тој сам се самоби оти знаеше дека ќе умре ..т.е ќе го убие чак норис...
така да нема повеќе замок ова она.. тоа е мој.. и не ви го давам Grrrrrrr

па и ти си мртов те убија прееска се сеќававаш...............
не може замокот е сеуште мој ке треба да се потрудиш повеке

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom