додека сите вие горе се карете кој ќе го земе замокот јас кришно земавам и бегам во пакистан таму во подземни соби и си живеам среќно до крајот на мојот жибот
Aма пред да тргнеш те факам и те убивам и пак замокот е мој

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
додека сите вие горе се карете кој ќе го земе замокот јас кришно земавам и бегам во пакистан таму во подземни соби и си живеам среќно до крајот на мојот жибот
Дури ти одиш да го фатиш Mr.InF3ction јас фино-лепо си влегвам во замокот, си местам резе на врата и не отворам на никој :baeh:Aма пред да тргнеш те факам и те убивам и пак замокот е мој![]()
ти пуштам другарите од кина 1000000000 луѓе убивај убивај не умирааат сите... ти се досадуваш од убивање и ми го даваш замокот :smir:Aма пред да тргнеш те факам и те убивам и пак замокот е мој![]()
Замокот него му беше одзементи пуштам другарите од кина 1000000000 луѓе убивај убивај не умирааат сите... ти се досадуваш од убивање и ми го даваш замокот :smir:
Дури ти одиш да го фатиш Mr.InF3ction јас фино-лепо си влегвам во замокот, си местам резе на врата и не отворам на никој :baeh:
А и сега требаше да речам .. замокот е мој!
amidoinitrite?
Абе шооооо. Таман да ти го платам и после да ми го земиш пак? Неќам!А да се договориме вака мислам дека ке може:
Јас на вас да ви го продадам Замокот да не се мачите вие да се борите за него
затоа што со сигурност ке го изгубите![]()
Абе шооооо. Таман да ти го платам и после да ми го земиш пак? Неќам!![]()
еј дајте ми го замокот мене.. сите ќе добиете пиво од мене важи?:nesum:
ти додекоа мислиш што ќе пиеш јас го имам замокотE неможе пиво... не пијам пиво хаха:nenene:
Затоа време замокот е мој:pos2:
ти додекоа мислиш што ќе пиеш јас го имам замокот