Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
Брат а да си го зееме замокот за нас бе,по пола ќе го делиме,шо викаш а,остај ова женскиве,мн лоши створења(се зезаам),некои бар:pos2::pos2::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:
нее бе ... нек си земат замок... без нас ке и биде досадно... после Че моли да се дружи со нас.. ние како услов замок ќе бараме .. и оп... и девојката и змаокот е мој хаха ајде сега :vozbud::vozbud:

аааа твооој.....50-50 делиме:pos2:
бирај:девојката или замокот ??:vozbud:

Јас доагам со Другарите од Марс и си го земам замокот а вие "клошарите" ке работите за мене-ке кршите камења по цел ден. И ако е некој фраер да ми го земе замокот нека ми пише ке се бомбардираме да видиме кој е појак :violent1::devil2::devil3::angry1:

ви го пуштам али ахмети и че го пука он на вас... и замок че биде моооооој МООООООООЈ МООЈОООООООООООЈОЈООООООООЈ

ви го пуштам али ахмети и че го пука он на вас... и замок че биде моооооој МООООООООЈ МООЈОООООООООООЈОЈООООООООЈ

Кој ке го пуштиѓ Али Ахмети? :pos2:
хаха не ме смеј незнае да оди тој па ке се пукал за замок...
Ке го пуштам брат ми ке го фати на самари...
А не да ја пуштам цела војска:nerv:

Кој ке го пуштиѓ Али Ахмети? :pos2:
хаха не ме смеј незнае да оди тој па ке се пукал за замок...
Ке го пуштам брат ми ке го фати на самари...
А не да ја пуштам цела војска:nerv:

оооооој нонен сеа че го амнестира на обама ејјјјјјј.... ја идам ти прдам ти умираш замокот е мој е бе нема тука шо... ке јадам грав претходниот ден и краааааај

оооооој нонен сеа че го амнестира на обама ејјјјјјј.... ја идам ти прдам ти умираш замокот е мој е бе нема тука шо... ке јадам грав претходниот ден и краааааај

Aма неразмислуваш имам цела војска бе алооооооо...
Со јадење грав и со прдење војска не се уништува особено Марсовците хаха.

Така да откажи се од оваа војна сто порано толку подобро зш како и да е замокот ке биде мој:uvo:

Џабе ти е цела војска бе,ко ќе ви се туриме цело Драчево,кичмите лом ќе ви напраиме моорее:vozbud:
И Замокот е моој!!!:)

Абе кога че ви дојдам со еден калашников све че ве испотепам и ЗАМОКОТ Е МОЈ!

Џабе ти е цела војска бе,ко ќе ви се туриме цело Драчево,кичмите лом ќе ви напраиме моорее:vozbud:
И Замокот е моој!!!:)

Ok цело Лисиче ке го соберам и цела RMV и душата расол
ке ви биде полна со олово за тоа седи си мирен и помирисе со фактот дека замокот е мој мој и само мој :nerv:

Абе кога че ви дојдам со еден калашников све че ве испотепам и ЗАМОКОТ Е МОЈ!

Е замокот е мој и само мој ако си фраер дојди да се бомбардираме со пишуење:smir:

:oeoeoe:

Џабе и олово и пишење... ви го праќам ја Цацко ... ќе ве сотре сите и Замокот си е мој :pipi:

Зиам метлата и замокот е мој

Џабе и олово и пишење... ви го праќам ја Цацко ... ќе ве сотре сите и Замокот си е мој :pipi:

И за Слон како него има лек...
1 глушец ке се пушти тука и очи ке истера од бегање
за тоа нема лек и замокот ке биде мој и само мој:nerv:

Зиам метлата и замокот е мој

Е ти дур да дојдес со метлата ке те убијат ххх

додека сите вие горе се карете кој ќе го земе замокот јас кришно земавам и бегам во пакистан таму во подземни соби и си живеам среќно до крајот на мојот жибот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom