додека сите вие горе се карете кој ќе го земе замокот јас кришно земавам и бегам во пакистан таму во подземни соби и си живеам среќно до крајот на мојот жибот
Aма пред да тргнеш те факам и те убивам и пак замокот е мој

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
додека сите вие горе се карете кој ќе го земе замокот јас кришно земавам и бегам во пакистан таму во подземни соби и си живеам среќно до крајот на мојот жибот

Дури ти одиш да го фатиш Mr.InF3ction јас фино-лепо си влегвам во замокот, си местам резе на врата и не отворам на никој :baeh:Aма пред да тргнеш те факам и те убивам и пак замокот е мој
ти пуштам другарите од кина 1000000000 луѓе убивај убивај не умирааат сите... ти се досадуваш од убивање и ми го даваш замокот :smir:Aма пред да тргнеш те факам и те убивам и пак замокот е мој
Замокот него му беше одзементи пуштам другарите од кина 1000000000 луѓе убивај убивај не умирааат сите... ти се досадуваш од убивање и ми го даваш замокот :smir:
 па нема шо да ти дај.
 па нема шо да ти дај.Дури ти одиш да го фатиш Mr.InF3ction јас фино-лепо си влегвам во замокот, си местам резе на врата и не отворам на никој :baeh:
А и сега требаше да речам .. замокот е мој!
amidoinitrite?

Абе шооооо. Таман да ти го платам и после да ми го земиш пак? Неќам!А да се договориме вака мислам дека ке може:
Јас на вас да ви го продадам Замокот да не се мачите вие да се борите за него
затоа што со сигурност ке го изгубите

Абе шооооо. Таман да ти го платам и после да ми го земиш пак? Неќам!

еј дајте ми го замокот мене.. сите ќе добиете пиво од мене важи?:nesum:
ти додекоа мислиш што ќе пиеш јас го имам замокотE неможе пиво... не пијам пиво хаха:nenene:
Затоа време замокот е мој:pos2:
ти додекоа мислиш што ќе пиеш јас го имам замокот