Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
реков го тепам него и зимам замок .. ти остаам 100 ден ти ако сакаш купи боза.. или лимонада.или чаша ладна вода да се смириш оти замокот е мој :pos2::pos2::pos2:

ама да земам замок после ти праќам карта зе некојси концерт на еминем ти валага у филм забораваш замок ова она и пак е мој замокот

концерт на еминем?!? за концерт на еминем!?

да, замокт е на мр.инфекшн!:helou:

еееееееее да беше друг може и ке ме прелажеше ама вака неееееееееееее
не го оставам замокот .............мој е

е даа бе... мој е замокот.. тебе ти давам еден остров.. со машки ...онака како што ти ги сакаш.... и ми даваш замок.. и пак е мој

еееееееееее зошто мислиш дека ќе се излажам за машки.................
па машки има и тука без да одам на некој остров...........+ што ке им правам на толку..............не ми требаат мој е замокот

еееееееееее зошто мислиш дека ќе се излажам за машки.................
па машки има и тука без да одам на некој остров...........+ што ке им правам на толку..............не ми требаат мој е замокот
абе ....иди таму уживај.. ти давам 20 топ најсекси мажи у цел свет .. со рок на траење од 20 год.. ај чао замокот е мој

не ги сакам ........ слободно задржи ги, уште гаранцијата не им е извадена:pos2:..........го сакам замокот

зоштоооооооо.......................а колкав е замоков????????

не знам уште чекам да ми ја донесат... ги платив сметките ова она ... треба да пристине секој момент

како не .........па не е замокот твој ........мој е ..........ти го земав се сеќаваш
само онака прашувам дали ке има место да те викнам некогаш на гости

аууу мислиш дели ќе те собере? ахаха лол не има место само за мене... и замокот е мој.. ќе ти го даам да го чуваш еден ден па после пак го враќаз зш
замокот е мој

ееееееееее ако тебе те собере мене сигурно ке ме собере...........малецка сум:kesa:..........
и не е твоооооооооооооој мој ееееееееееееее

е даа бе .... ако си малечка значи ќе не собере двајцата...
ај заеднички замок и happy end?

пааааааааа нели имаше место само за тебе:pipi:

добро де ќе се собрам малце.. ќе биде тесно... ама ќе направиме нешто хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom