- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.690
- Поени од реакции
- 5.377
Регистрирајте таму , денеска имаше 3 провокации/инциденти. Се најавуваат други.
Ova ne se racuna, zatoa shto MVR gi fatil storitelite

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Регистрирајте таму , денеска имаше 3 провокации/инциденти. Се најавуваат други.
Ova ne se racuna, zatoa shto MVR gi fatil storitelite..
Дојде Гордана и им ги извади лисиците.Па некој кажува дека они биле фатени од локалните граѓани, а полицијата само ги однела во полициска станица.
На информативен разговор де.
Ме интересира дали сето тоа завршило само со кафе муабет или ќе има нешто сериозно , за да не им текне пак да го сторат истото.
Па некој кажува дека они биле фатени од локалните граѓани, а полицијата само ги однела во полициска станица.
Ме интересира дали сето тоа завршило само со кафе муабет или ќе има нешто сериозно , за да не им текне пак да го сторат истото.
Што чекаме???Па лидер со МУДА!Не како овие педерчина.Па тогаш ќе видите како се дига на клоци,па како се тепа по автобуси,па тие албанско знамиња на купче и у топлификација да има ресурси за цела грејна сезона.А сега и тие 100 души што испаднале и тие се многу.За што да испаднам?Да се степам си некој шпон,да дојде полиција него да го тупне по рамо и да му се извини и да му каже аман некој другпат,а мене на клоци у чорка и да ме осудат за насилство иако сум се бранел?САМО СО НОВ ЛИДЕР СО МУДА И 200.000 ЌЕ ИЗЛЕЗАТ .Бргу сте заборавиле како беше пред десет години,ама ќе се врати тоа време,време за израмнување на сметки,крајниот цех со се што сте пиеле и јаделе.Ќе прајме муабет повторно.Vie ke sobirate 100 000? Ajde sto cekate sobirajte gi. ne mozete ni 1000. Se organiziraa ednas za da odat pred vladata, se sekavas kolku bile? 200 navijaci. za organizacija zamete primer od albancite.
ako se custvuvate diskrimirani prevzemete nesto ili prihvatete toa i kjutite a ne da filozofirate
Па некој кажува дека они биле фатени од локалните граѓани, а полицијата само ги однела во полициска станица.
Не лажи многу бе лајнар еден,од ваша страна се извадија ножеви додека мојата група добро се држеше пред автобусот,се додека не се извадија ножевите,па тогаш полека тргнавме внатре во автобусот по што во меѓувреме некој од вашите јаки луѓе јавил во полиција и дојдоа џандари и алфи со брзина на светлината,пола група ја легнаа на земја и ја држеа на нишан,небаре терористи полни со експлозив фатиле.
Кога се работи за Македонец,полицијата и алфите работата турбо,а кога се работи за другата страна,ни полиција,ни алфи ни бутур нема.
пола група ја легнаа на земја
Шо бе Шок?Да не ќе ги убиевте децата?У ваздух ќе ве дигнеме после бе неарен,седи си на газот,не провоцирај мн мн.Дваесет души ви влегоа ги боли кур Ѓорчевци,тоа се муда од лав бре,а не од чафка.Јас не сум од Ѓорче,али секоја чест на дечките,симнувам капа,тоа се храбри момци,не се храбри ко вашите 500 души на 1.Нас ни се поделија навивачките групи,али вие испровоциравте да се спојат полека полека,ни Гоwдана Брколинда,нема да ве спаси.Без јаки навивачки групи држава не се држи.Па зошто тгнавте во автобус , имаше уште знамиња за палење , имаше и албанци , нели нив ги баравте да ги сотрите ?
Не, вие испаднавте храбри момци , знаевте кај им е местото на патриотите , во Чаир , а не во Кисела Вода и Ѓорче да извикуваат клети ш*птари и чиста Македонија.
Добро што дошле полицајците , за ваше добро.
![]()
Зашто да не им текне бе?На тој твојот АРТАН ГРДИ,му ставија лисици за организирање Шпонови со ножеви на Кале?Како правиш,така ќе ти вратат.Бидејки државата неможе да превземе нешто против вас,а само провоцирате,ќе мора народот сам да се снаоѓа.Па некој кажува дека они биле фатени од локалните граѓани, а полицијата само ги однела во полициска станица.
Темава е многу потребна во моментов ама не на начин на кој се води дебатава. Дневно политички настани, лаички статистики, препукувања и сл. Го пишувам постов заради сопствен револт не само во однос на нефункционалноста на нашиве македонски институции туку и небулозата на правда што ја покажуваат меѓународните институции. Како да верувам во правда после неодамнешните ослободувања од ХАГ? Ма не ми е гајле што националност се тие суштества, ма тоа се ѕверови одма за во кафез и катанец. Тоа е како да гледам лошо сценарио на холувудски филм, еден човек држи цела мрежа и ни под разно никој неможе да го фати се убива и пали. Тоа е тој меѓународен актер кој си игра како потези на шах со нашиве етнички, верски и незнам какви поделби.
Каде се оние луѓе кои имаат страст за работа во полиција, судство? Некој постираше пред мене дека се додека се вработуваат според партиски книшки само за пополнување место и земање плата, се додека се оди со првенство на рамковен, а квалификациите се секундарен, па во одредени случаии и непотребен услов нема функционалност.....
ма да пак ќе кажам според она што јас си анализирам во мојата глава и она што го гледам, читам, следам, ние може да се исколиме, истребиме меѓу себе, се додека оние од надвор имаат некоја замисла, нас ни е џабе. За оние луѓе на форумов кои размислуваат без побуда на националност, вера и сакаат аналитичност еве им супер филм со тематика на висока политика и големо зло, кој прикажува како функционира неправдата
значи серијалот-Луд ј*бе збуњеног продолжуваУклучете ши(т)тел,да смирете нерви.Се е мед и млеко,се тепаат странски инвеститори да инвестираат во РМ,невработеноста драстично опаѓ,нема меѓутнички проблеми,итн.