Загрозена безбедност во Скопје - работат ли институциите?

• Креатор на темата Креатор на темата *LION*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каменуван автобусот на Пирати на Бит пазар.
Нормално за нашите медиуми нашите се секогаш криви.
Овојпат немало што да измислат па испадна сами си го гаѓале автобусот.
http://puls24.mk/index.php/makedoni...14923_1812452_344178489013397#f338b3f9723c01e

Кај живееме човече :facepalm:

Каменуван автобусот на Пирати на Бит пазар.
Нормално за нашите медиуми нашите се секогаш криви.
Овојпат немало што да измислат па испадна сами си го гаѓале автобусот.
http://puls24.mk/index.php/makedoni...14923_1812452_344178489013397#f338b3f9723c01e

Кај живееме човече :facepalm:
Те цитирам пошо би требало да ти е познат потписот долу првава слика...тие се шо мислам?
301120121425.jpg

301120121424.jpg
301120121422.jpg
301120121426.jpg

Како не им е срам да влезат во автобус (2-ка) , да пцујат, навредуваат и закануваат патници , старци и жени , да газат албанско знаме , овие ли беа тие цивилизираните?

Како не им е срам да влезат во автобус (2-ка) , да пцујат, навредуваат и закануваат патници , старци и жени , да газат албанско знаме , овие ли беа тие цивилизираните?
Не, овие се цивилизираните, си напраил збунка некоја.

:pos::pos::pos:
ако го зимат жени хавуз ќе биде Скопје лче го паљим са бензин.

Пронајди ја разликата СИТЕ СТОРИТЕЛИ НА ОВА ДЕЛО СЕ ВО СТАНИЦА.
По камењарите СЕ ТРАГА, ќе се трага од сега па до вечни векови, амин.

Превод на ова што го зборува старчево?Мислам ако не ти е тешко и нека биде точен и прецизен.:)

Хаос беше денес на битпазар, навивачи на Металург скршија и шофершајбна од опел, ама автобусот им застана на црвено и тука ги стопираа, па имаше некои фрки, па дојде полиција можда десет комбиња и сите правец станица.

Невозможен си.

:pos::pos::pos:
ако го зимат жени хавуз ќе биде Скопје лче го паљим са бензин.

Пронајди ја разликата СИТЕ СТОРИТЕЛИ НА ОВА ДЕЛО СЕ ВО СТАНИЦА.
По камењарите СЕ ТРАГА, ќе се трага од сега па до вечни векови, амин.

Сакаш да кажеш дека некој од тие што провоцираа инцидент ќе помине казнет , ќе биде казнет и заради јавно сквернавење на албанско знаме ? ее хе хе хе хе.

Ќе влезеш во автобус со албанци , ќе навредуваш , а потоа ќе навредуваш и низ Бит Пазар , и онда бараш албанци да бидат казнети ?
Зошто бе ? До тоа време поминале 100 автобуси , сите најнормално поминале , и идат патриотиве со навреди , и после албанците криви ?

Мене ова ми се деси пред 15 години , еве потврда и денеска дека и другата страна е баш истата.

Имено,спроед најновите информации што ги имаме се работи за палење на албанско знаме на Бит Пазар од страна на навивачите на Македонија Ѓорче Петров додека тие се враќале од наптревар од втората Македонска фудбалска лига. Во истиот момент тие биле нападнати од група Албанци кои во тој момент биле собрани на Бит Пазар. Информацијата е потврдена од МВР.

Секој коментар е превише , ова ти е исто како : Те молам мавај ме со камења.

Сакаш да кажеш дека некој од тие што провоцираа инцидент ќе помине казнет , ќе биде казнет и заради јавно сквернавење на албанско знаме ? ее хе хе хе хе.

Ќе влезеш во автобус со албанци , ќе навредуваш , а потоа ќе навредуваш и низ Бит Пазар , и онда бараш албанци да бидат казнети ?
Зошто бе ? До тоа време поминале 100 автобуси , сите најнормално поминале , и идат патриотиве со навреди , и после албанците криви ?

Мене ова ми се деси пред 15 години , еве потврда и денеска дека и другата страна е баш истата.
Ќорлак ова се два различни инциденти.
Правеле што правеле Ѓорчевци во 2-ка, одма ги уапсиле.
Гаѓани Пирати додека поминувале си свој автобус (не градски), НИКОЈ НЕ Е УАПСЕН.
Што сакам јас да кажам, можеш да видиш од постапките на полицијата.
Што сакаш ти да кажеш си знаеш само самиот, а тоа е да испровоцираш кавга иако знаеш дека не си во право.
До кога ќе те толерираат на форумов незнам :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom