Зафрканции на телефон?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум цар за заебанции по телефон.Еднаш од кутера некој број завртив и ми се јавува некој човек... Јас-Добарден се јавувам од институтот за млади и спорт може ли една анкета? Човекот-Може кажете? Јас-Дали имате деца? Човекот-Да Јас-Дали тренираат нешто? Човекот-Да,имам син кој тренира фудбал. Јас-Епа сигурно сака да си го исполни својот сон Човекот-Да сигурно. Јас -епа институтот за млади и спорт организира Запишување на млади во тимот од соништата. Јавете се на овој број за да се пријавите Човекот-Фала чао Јас- пријатно :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

не да не ти личи на годините. И ваљда немаш што да прајш у животот, па одзимаш туѓо време.

Порано да.Сега не,стари коски:)
Ме бидува за имитирање па често луѓето и ни веруваа во тоа што ќе го кажеме,еднаш знам исцениравме демек сме се јавиле кај некој погрешно и во позадина се слушаат стенкања како некој да има секс.
Човекот квалитетно си остана 5 минути на линија да слуша,и после некој му рече-Тато ти си?
Сигурно беше избезумен.
Ама прекинав со такви работи откако ме натераа на вистина и предизвик да им се јавам на моите дома и да им кажам дека сум киднапирана. Си го добив тогаш :)

Јас сум цар за заебанции по телефон.Еднаш од кутера некој број завртив и ми се јавува некој човек... Јас-Добарден се јавувам од институтот за млади и спорт може ли една анкета? Човекот-Може кажете? Јас-Дали имате деца? Човекот-Да Јас-Дали тренираат нешто? Човекот-Да,имам син кој тренира фудбал. Јас-Епа сигурно сака да си го исполни својот сон Човекот-Да сигурно. Јас -епа институтот за млади и спорт организира Запишување на млади во тимот од соништата. Јавете се на овој број за да се пријавите Човекот-Фала чао Јас- пријатно :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
и како го зае*а типот тука???

не да не ти личи на годините. И ваљда немаш што да прајш у животот, па одзимаш туѓо време.
Нема си врска бе колку си години, битна е забавата.
Со другарите/ките си, досадно ви е, зезате се, едно убо си се изнасмеете, нема никакви опасности :) И мене и да ме зафркават, не им замерувам, едно слатко си се изнасмеам и јас а и они :wink: BtW Добијав многу идеи од оваа тема :zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo:

Нема си врска бе колку си години, битна е забавата.
Со другарите/ките си, досадно ви е, зезате се, едно убо си се изнасмеете, нема никакви опасности :) И мене и да ме зафркават, не им замерувам, едно слатко си се изнасмеам и јас а и они :wink: BtW Добијав многу идеи од оваа тема :zlo::zlo::zlo::zlo::zlo::zlo:
има мнооогу попаметни начини да се изнасмееш и да утепаш досада. за џабе нарушување мир, реметење по дома на некој и праење телефонска сметка.

Хахаха да да ко деца се имаме јавувано што на комшии што на некои измислени броеви. Форите беа наградни игри, барање на други личности, водовод (исто ко на првиот пост). Еее убави времиња беа тоа се додека не си ставија скоро сите индетификатори па неможевме да ги зафркаваме.:pos2:

Имам другар, како деца, кога ќе му свртеа по грешка дома, и бараат некој си Стојан рецимо, батката ни две ни три, го вади најтажачкиот глас на светот, и мртов ладен му кажува на човекот/жената од другата страна, патем шмркајќи... Стојан... Почина Стојан. Пред два дена. И туку ќе додаде нешто као, пријател бевте, или...? :icon_conf Во два три наврати се има случено ова, баш памтам дека зезаше една девојка за дечко и` вака и му се испоскаравме. Болна работа, шала на страна.

Најникаквото нешто што го имаме направено со една другарка, а се брои во заебанции по телефон... Се јавуваш на рандом број, добар ден, добар ден, траскаш прво име на памет што ќе ти падне. ...Ана дали може да ја добијам? - Грешка имате, нема овде Ана. -Зашто?! - Па... Не живее Ана овде, сте згрешиле. -ххх ххх (шес цифри беа тогаш :icon_lol: )? - Не, не. -Добро, се извинувам, фала многу. Пријатно. - Ништо, пријатно. После 10 минути, па на истиот број, највесело што може -добар ден, Ана на телефон, дан ме бараше некој пред малце? :tapp: :D

Имаше нешто со живинарски фарми, со млекари, со Бардовци, ама не ги памтам тие до толку. Не ми беа омилени. :jaj::icon_lol:

Кога бев помал,и тоа посебен акцент удирав на Духовден, кога моите беа отидени на горбишта.А последен пат, пред 3 год. на 2 јануари околу 4 сабајле, кога лежев со цурата во кревет.Ни текна, ќе нарачуваме1200 кифли од некоја фурна, најдов број ,нарачав на некоја безврска адреса,и ваљда им стигнале:smir:

ЕЕЕ пред едно 5-6 години со братучед ми по телефон растур од топла вода до жената кај ти е до не знам што ама после тоа дојде сметката и се пензиониравме.

Aj и јас да се приклучам во темава и еве нешто мое:pos2
И ред други кои не се снимени, на рандом броеви: Јас:добар ден се јавуваме од наградна игра треба да одговорите на прашањево за да добиете скутер.
Некој: повелете(израдуван)
јас : Која река тече под мостот на Вардар?
Некој: не знам......
се избуни човекот :pos2:

Или пак со водата, дали имате вода, да да имаме , е па измијтесиго газот ќе дојт другаров да ве ебат и слично. :)

Порано секоја вечер пред спиење, ало - придржими га мало и тие финти, ама сега не некако глупо ми станува.

Па да бајаги иам. Најчесто нешо а бе син ти ја фаќал ќерка ми за цицки леле ако ти дојдам. Чудно е како некои луѓе не знаат едноставно да спуштат слушалка и да продолжат со нормален живот. Мене ми се јавувале исто и пораки ми стасувале нешо колата ќе ти ја запалиме, те чекаме пред врата. Никогаш не се возбудувам на вакви пораки или коа ми се јавуваат.

Хахаха да да ко деца се имаме јавувано што на комшии што на некои измислени броеви. Форите беа наградни игри, барање на други личности, водовод (исто ко на првиот пост). Еее убави времиња беа тоа се додека не си ставија скоро сите индетификатори па неможевме да ги зафркаваме.:pos2:

И за индентификаторите има лек... #31#

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom