Заедничко мастурбирање со партнерот

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.348
Локација
Струмица
Веб-сајт
www.kajgana.com
Ве пали ли да се гледате голички со партнерот како си мастурбирате?
Еден до друг, или еден спроти друг и си гледате како другиот мастурбира...
Мене тоа многу ме пали. Посебно ако партнерката има вибратор, е тогаш...мх, мх, мх... И после следува многу жесток секс.
Значи, сте го правеле тоа, ве пали, не ве пали, сакате, нејќете...?

Супер е, дефинитвно пали и тоа доста - (инстинктивно нагонот се зголемува).

А бе го имам тоа испробано и доста е кул. Крвта зоврива додека се гледате. И после тоа акција :vozbud:

Дефинитивно пали...

Колку кратки коментари.Можете и пошироко да опишете,не е поставено прашањето во да/не форма.Ако ве мрзи да пишувате подобро воздржете се!

Играш карти со партнерката. Макао, реми, било шо. После секоја партија, тој шо изгубил мора да соблече парче облека од себе уз музика. Одберете секси музика нормално.

На сред соба нека има постелено ќебе. Кога еден ќе остане гол играта продолжува додека не се соблече и другиот. Доколку изгуби голиот/голата, маструрбира во должина на цела песна на ќебето.

За машки за да ја попалите партнерката, со масло маструрбирајте со двете раце. И гледајте ја во очи.

За девојки - или на грб со раширени нозе, или на колена со натртен газ, и обавезно движењата да се во ритамот на песната...

За девојки - или на грб со раширени нозе, или на колена со натртен газ, и обавезно движењата да се во ритамот на песната...

Шо прајме ако на радио свири Ужичко коло? :)

Ова не сум го правел, шо знам, не ми дошол можда денот уште за ваква работа!

Едит:
- Фала за корекцијата Џингс!
- Ништо, повели и друг пат!

Не сум пробал ама сигурно пали ќе ми крене адреналин се обложувам :vozbud:

Делфин даде интересна идеја, само што би го прескокнала делот со мастурбирањето, не би го правела ова пред партнерот, незгодно ми е.:kesa:

Делфин даде интересна идеја, само што би го прескокнала делот со мастурбирањето, не би го правела ова пред партнерот, незгодно ми е.:kesa:
seksot poslem toa e mnogu po strastven probaj nema da se kaes.poz

ne sum go napravila ova pred nego ,nekako ne mi e bas prijatno :pipi:nekako poubavo e koga on go pravi toa:pos2:

Мхмхмхм абе се убаво сакам така ама многу кратко ми трае мислам на гледањето еден со друг.:kesa:
Тешко се воздржувам ке треба дадата да ме врзи за кревет и така ко на излог да сум `гледај а не фаќај` е тогаш е мноооооогу поинтересно пошто знаете врзано куче коа се пушти шо праве ехеееееееејјјјј:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom