Zabranjena ljubav

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.506
Поени од реакции
31.087
Добро како не им се здосади на луѓево од филмов?
Стварно претераа 800 епизоди.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
чим поминаа 730

Шо збориш бе 730 премногу епизоди направиле, инаку ја гледав серијата на почетокот само ама подоцна многу ја издолжија и многу нови ликови изнадојдоја па ми стана досадна

Д

ДаркхарТ

Гостин
Многу го затупеа филмов.Да си останеше со истата содржина како што беше на почетокот ќе беше каде каде подобар.Го гледам некогаш онака ако го начекам од што нема што да правам друго ама мое мислење е дека требаше да се стави крај уште кога се појави таа оперистката што тврдеше дека Даниел и е син.Така ќе завршеше цела приказна и Петра и Даниел среќно ќе си живееја.Ептен ја продолжија на пати ме потсеќа на некое реално шоу...

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Кој ја освежи темва, да му фрлам еден чекан...

Кога ќе заврши оваа, когааа??? 3 години скоро.
...
Ај нека заврши гледам погоре уште 70 епизоди имало (малку се, малку), а јас ќе прославам со пиво (или слично) за денот кога македонската телевизија стана подобра (за малку, и за кратко време)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
До кога ли ќе трае серијава???1000000 години поминаа откако ја има на тв...

Член од
3 април 2009
Мислења
22
Поени од реакции
0
Ej slucajno nekoj da ne znae kade mozam da gi gledam site epizodi na na zabraneta ljubov??? ako nekoj znae stvarno bi mi pomognal pozz

blagodaram odnapred

знае некој??

Член од
3 април 2009
Мислења
22
Поени од реакции
0
Ej slucajno nekoj da ne znae kade mozam da gi gledam site epizodi na na zabraneta ljubov??? ako nekoj znae stvarno bi mi pomognal pozz

blagodaram odnapred

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Мислам дека конечно заврши. Сега играше последната епизода и сите се испоубија:pos2:

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Леле не ја гледав ќе има реприза :toe: ?
Ехе уште 100 пати ке ја дадат, наводно на наше барање како што го сменија и терминот, а во програмата на А1 ја има вечер во 1:30, утре во 12:30, па повторно утревечер кај 1...а дали сигурно е завршена ???

Kajgana Shop

На врв Bottom