- Член од
- 2 септември 2007
- Мислења
- 2.155
- Поени од реакции
- 176
Колку само на мене се однесуваMногу е срцуфка
Еdit: не се однесува на ===Срцуфка=== од форумов.

он: не ја гледам, премногу е шпанурија за мене. Иако Борна е

Колку само на мене се однесуваMногу е срцуфка
Еdit: не се однесува на ===Срцуфка=== од форумов.
инаку пред некој ден го глеав на библиски спот као манекен нешто стриптизирашеко го глеам Борна лиги ми течат
Мислам дека се појави веќе во вчерашната епизода.И пак ке прашам, КОГА ЌЕ СЕ ПОЈАВИ ТОШЕ ????Уште тоа го гледам и веќе крај со таа серија, симпатична ми е, ама уште 500 епизоди?????Многу губење време е тоа..
Исто...сеа е шит...а и колку што слушнав планирале 600 епизоди ?!! Боже, па кој има толкави живци да ги глеа со години нив :uvo:ПрИтИ_гРл напиша:Ја гледав на почетокот, и стварно не знаат да глумат! И потоа ми отупи некако.. и сеа не ни ја гледам воопшто!
Повеќе се, 800 мислам, и мислам дека веќе се комплетира серијата со снимање.Исто...сеа е шит...а и колку што слушнав планирале 600 епизоди ?!! Боже, па кој има толкави живци да ги глеа со години нив :uvo:
не само што е досадна и заморна и глумците се катастрофа аматери сеСеријава ми се смачува.Не ја гледам ама преку глава ми е кога ќе ја видам на ТВ.Имам изгледано 2-3 епизоди и стварно е хрватска сапуница според начинот на кој се направени и латинските сапуници.Досадна и заморна е.