"Заборавени" играчи

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Рикелме,никогаш не го достигна тоа што требаше.Не е баш заборавен,ама според мене требаше да биде во топ 5 играчи во свет! Страва од играч!

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Знам дека ќе бидам оф-топик, ама мора да го пишам лично непрежалениот Себастијан Дајслер...

Еее каде ќе му беше крајот ако не го маваше психата, според мене најдобар германски талент EVER, какви Ројс, каков Геце, каков Крос

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
:eek::eek: , Нели чоеков беше баран од јаки екипи, леле кај заминал :facepalm:
Абе овај нилмар ја на ФИФА 07 го играв 99 беше

Ако гледаме како заборавени може и Дарко Панчев да го ставиме иако е во пензија подолго време .Златна копачка во Црвена Звезда , во тоа време беше најдобар напаѓач во светот.Замина во Интер се си е*а мамата .Од таму беше исто како заборавен во некој бош клуб.Стварно гревота за таква класа на играч.

www.transfermarkt.co.uk Сите играчи ги има кој кај одел шо праел колку пари и.т.н немора од википедија да барате

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
А Пеле и Гаринча?? Се изгубија у пм никаде ги нема :)))))
) troll-troll-face-l.png

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
http://en.wikipedia.org/wiki/Dean_Ashton
Човекот една сезона за Вест Хем растур правеше , очекував да премине во подобар клуб арно ама имал повреда која ја обновил и 2009та и официјално се пензионирал...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
http://en.wikipedia.org/wiki/Dean_Ashton
Човекот една сезона за Вест Хем растур правеше , очекував да премине во подобар клуб арно ама имал повреда која ја обновил и 2009та и официјално се пензионирал...
Нормално дека ќе се пензионира, фиксирано му е стапалото ради таа повреда, не може да го движи зглобот :)

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Lucas Barrios се шина од давање голови за Дортмунд, сеа го глеам у Кина отишол бе хахаххаа.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Абе овај нилмар ја на ФИФА 07 го играв 99 беше
Јас уште го играм, класа од играч беше. Беше баран од Милан и Јунајтед мислам ама отиде во Ал Рајан. ФИФА 07 е едно од најдобрите изданија на Фифа затоа сеуште ја играм.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Ај да не идам офтопик, шо се деси со Батистута бе ?? :icon_lol:
Ако мислиш на Габриел Батистута се пензионираше уште 2005.

П.С. Има место овде и за Клео? Па и за Јакубу.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
А Пеле и Гаринча?? Се изгубија у пм никаде ги нема :)))))
)Прегледај го приврзокот 53551
Остај го Пеле млад е уште можи да се докажува. Јас очекував Lucient Laurent да добие професионален договор и сега да го гледаме во некој подобар тим ама ништо, после голот на светското 1930 како да се изгуби чоекот. Најверојатно заради повредата а после и затоа што мораше војска да замини :pos:
Fred што играше за Лион. Одличен играч. Гледам пред некое време постигна убав гол во Флуминенсе.
Wagner Love Исто и тој се очекуваше да заврши во подобар тим а сега е во флуминенсе.
Жереми Алиадиер, се запусти откако отиде во Мидлзброу
Луис Гарсија од Ливерпул и Барса стигна до Мексико
и кој прати премиер лига сигурно се сеќава на James Vaughan кој се очекуваше да биде нова звезда во англискиот фудбал ама гледам сега во Хадерсвилд на позајмица од Норич.
Бонус: Марлон Кинг, Лирој Лита, Марко Мота,Кану, Бенжани Мварувари, Марко Амелија...

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Знам дека ќе бидам оф-топик, ама мора да го пишам лично непрежалениот Себастијан Дајслер...

Еее каде ќе му беше крајот ако не го маваше психата, според мене најдобар германски талент EVER, какви Ројс, каков Геце, каков Крос

Strasen bese , a fatese topka sekoj pass mu bese sansa za gol , prosto bese nezamenliv ama ete nemase Bog milost kon nego :( da mu se raduvavme .

Kajgana Shop

На врв Bottom