- Член од
- 8 јуни 2011
- Мислења
- 2.502
- Поени од реакции
- 2.805
Претпоставував, ама ми требаа овие зборови. Господ здравје да ти дадеНишто не се осеќа, анестезија е тоа, се е блокирано.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Претпоставував, ама ми требаа овие зборови. Господ здравје да ти дадеНишто не се осеќа, анестезија е тоа, се е блокирано.
После вадењето ако те боли кога ќе измине анестезијата (нормално е тоа), аналгин, аспирин и андол никако, држење мраз 10 минути со 10 минути пауза наизменично, цел ден само ладно јади колку можеш и ќе немаш гајле.Претпоставував, ама ми требаа овие зборови. Господ здравје да ти даде. Два дена не сум спиен у пи*ку матер.
Пробај купи Нимер и пиј го наместо Вентор
Не ги плаши луѓево безвезе, што ти ставале тебе вода не анестезијаго прочитав форумов за забот, баш ме интересира како помина на вадењето, јас вадев заб во јуни 6ка долна, претходно умртвен, на вадењето се скрши, додека докторката да ги извади корените (кои беа загноени) мислев дека ќе умрам на столот, срцето в грло ми дојде од чукање и солзи ми течеа, болката беше страшна, цел се испотив, иако со анестезија, но потоа немав проблем, пиев капсули алмацин против инфекција и само два пати аналгин се напив после вадењето........страшно искуство - хорор!
Нормално е тоа. Мене ми се извадени двата умника и ми се прават џебови од време на време. Оди на забар, ќе го разлабави местото од притисокот, ќе ја испушти насобраната крв и ќе немаш гајле.Справување со забен џеб зад 7ца? Се воспалува и цела десна страна до крајникот ми отекува. Џебот е настанат по вадењето на умник :-/