Забавни паркови во Европа

• Креатор на темата Креатор на темата devojka87
  • Време на започнување Време на започнување
Цената може е солена за наш стандард ама за европски стандард 30 евра се ништо а и освен тоа во тие 30 евра се вклучува возење на сите ролеркостери во целиот парк, каде сакаш таму можеш да се возиш. Сепак можам да кажам дека возбудата и забавата што се доживуваат таму не можат да се платат со ниедни пари и дека сепак 30 евра се скормна цена доколку сакате одлично поминато време. ;)

Епа јас живеам во македонија и за мене е мрсна цената,сепак се сложувам со тебе тоа за нив е ништо и секое задоволство си има одредена цена. Требеше да одиме ама се измениа плановите поради цената не беше прифатлива за целата група и поради други Х причини.

Епа јас живеам во македонија и за мене е мрсна цената,сепак се сложувам со тебе тоа за нив е ништо и секое задоволство си има одредена цена. Требеше да одиме ама се измениа плановите поради цената не беше прифатлива за целата група и поради други Х причини.

Епа колку сакаш ти? 5 евра влез? Секако има премногу гужва, саат време се чека за да се качиш на нешто, а ако биде евтина картата ќе биде бетер.

Јас имам одено во Дизниленд во Париз кога бев на апсолвентска екскурзија.
Плативме по 45 евра за посетата. Цел ден бевме таму, 9-10 часа и во цената беше вклучен влезот во паркот, посета/влез/возење на сите атракции олку пати сакаш и паркинг за автобусот. Не изгледа скапо, но сепак е.
Паркот има 3 дела - 2 со атракции, еден со ресторани.
Има делови и за деца и за возрасни, особено за адреналински зависници.
На кој му е убаво да се вози на ролеркостери и нема страв од висина, брзо возење, вртење итн. му препорачувам да оди.
Јас влегов воодушевена, излегов за никаде. Не знам што мислев.
Сега да сум, не би одела пак во Дизниленд.

Movie Park во Германија, само малку солена цената: 34 евра.

има ли некој од парковиве во Виена?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom