Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^мери џејн, и физички спаѓа овде, и тоа машкото го прави МУЖ.
пример, замисли го овој подоле на сликата дека е влакнест, но депилиран на градите, мрази фудбал, ликовен уметник е, романтичен, карактер чоек, храбар и супер јебо.
![]()
би излегла со него? види, прекрасни сини очи. уште замисли да има геј потези. да ти го доловам моментот со песМата: плаво око, ко море дубоко...
физичкиот изглед уствари има голем процент во зборот "ПРАВ МУЖ". џабе ти цело понашање, ако се однесува феминизирано и шознам, ко мувла некоја.
висок, црн, коси очи, тенок/голем нос, крупни/ситни очи.. се спаѓа во поимот =) така да...
едино, ако за ТЕБЕ тоа претставува вистински маж, без оглед на физичкиот изглед, ондак со сигурност знам дека би искачала со момчево погоре. фин пар(меиби). неќам да ве замислам =)
па нели секој имаше право на сопствен став и бла бла бла...значи ти сакаш да го командаш...Јас очекувам од дечко да знае да праи муабет на теми освен секс фудбал и пц игри, некој што ме поддржува во се и има смисла за хумор
на страна тоа верен да е и да не лаже, тоа мислам дека го бара секој без разлика дали е машко или женско.темава е многу опширна и не верувам дека постајат тоцхни карактеристики за вистинско машко.Како што кажа кпбКЕНГУР биди си ти и ако те сака ќе те сака ако не викаш само следеча!!!!
па нели секој имаше право на сопствен став и бла бла бла...значи ти сакаш да го командаш...
уствари сакаш да кажеш дека ти треба некој да го влечеш за нос...:nenene:
да де, да... знам, така е :tv:Па убо си кажа Фокси. Да ја подржува во нејзините ставови! Само тоа. Нема тука ништо лошо или нешо као влечење за нос![]()
грешно си ме разбрал.па нели секој имаше право на сопствен став и бла бла бла...значи ти сакаш да го командаш...
уствари сакаш да кажеш дека ти треба некој да го влечеш за нос...:nenene: