За жените: Какви мажи ве привлекуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
Вистинско машко:

- да има цвртс став(карактер)
- да знае што сака
-да нема ниту еедна геејрска особина
-да е добар љубовник у кревет

после ке пишам уште:):):):)

Лилеее морам со ова знакче, таква ми е темата...

~шармантен
~искрен
~духовит
:wub:

Колку сум ретро .:(

Сакам храбар, висок, маракантен, со добри гени, несовршен, да ме нервира, но и да ме возбудува, со музикален дух...И ќе го најдам.

најискрено физичкиот изглед научив да не го ставам на прво место, туку зазема некое подалечно рангирање...
ВИСТИНСКО машко спред мене треба да ги поседува следниве квалитети:
- шарм
-искрен
- да ме почитува мене и луѓето околу мене
-да има цврсто изграден став кон тоа што очекува од животот
- да не биде разгален (ова е особина шо најмногу ја мразам)
- да ми верува
- да се осеќа слободен да разговара со мене за се`, како со другар/ка (ова е многу тешко да се најде :()
- и да не живее со мислата дека тој е БОГ и јас само треба да му служам (би му служела секако, доколку и тој се потруди и мене да ми е убаво :pipi:)

паа не мислам дека барам многу, ама некако тешко е сите овие работи да се вклопат во една личност .........

Влакнест (се прифаќа само на гради депилиран)
Да мрази фудбал
Уметник во душа
Романтичен
цврт карактер
храбар
и наравно сето ова би било узалудно ако не е добар во кревет :helou:

Не коментирам каков да е физички пошто темава е што е за вас вистинско машко, така да треба да се зборува за особините... плав, црн смеѓ, машко е :smir:

^мери џејн, и физички спаѓа овде, и тоа машкото го прави МУЖ.
пример, замисли го овој подоле на сликата дека е влакнест, но депилиран на градите, мрази фудбал, ликовен уметник е, романтичен, карактер чоек, храбар и супер јебо.

up-men-00276.jpg

би излегла со него? види, прекрасни сини очи. уште замисли да има геј потези. да ти го доловам моментот со песМата: плаво око, ко море дубоко...

физичкиот изглед уствари има голем процент во зборот "ПРАВ МУЖ". џабе ти цело понашање, ако се однесува феминизирано и шознам, ко мувла некоја.

висок, црн, коси очи, тенок/голем нос, крупни/ситни очи.. се спаѓа во поимот =) така да...
едино, ако за ТЕБЕ тоа претставува вистински маж, без оглед на физичкиот изглед, ондак со сигурност знам дека би искачала со момчево погоре. фин пар(меиби). неќам да ве замислам =)

vistinski maz e onoj koj ke te nosi za rache niz zivotot(ne zboruvam bukvalno za rache!)
onoj koj te saka, ti obrnuva dovolno vnimanie (ova e najvazno!)
onoj koj se grizi za tebe i za semejstvoto, koj prezema inicijativa, ima samodoverba, onoj koj znae koga da bide nezen a koga grub(iako mnogumina mislat deka moze da bide ili nezen ili grub a ne dvete zaedno,sho e greshka!)
ova lichno za mene vazi za drugite ne znam:
romantichen, pameten, nachitan, dzentlmen so maniri,sho bi se reklo kulturen chovek, da ne pie da ne pushi da ne se drogira i da ne e mashka kurva:icon_excl:wink: tolku :)

^мери џејн, и физички спаѓа овде, и тоа машкото го прави МУЖ.
пример, замисли го овој подоле на сликата дека е влакнест, но депилиран на градите, мрази фудбал, ликовен уметник е, романтичен, карактер чоек, храбар и супер јебо.

up-men-00276.jpg

би излегла со него? види, прекрасни сини очи. уште замисли да има геј потези. да ти го доловам моментот со песМата: плаво око, ко море дубоко...

физичкиот изглед уствари има голем процент во зборот "ПРАВ МУЖ". џабе ти цело понашање, ако се однесува феминизирано и шознам, ко мувла некоја.

висок, црн, коси очи, тенок/голем нос, крупни/ситни очи.. се спаѓа во поимот =) така да...
едино, ако за ТЕБЕ тоа претставува вистински маж, без оглед на физичкиот изглед, ондак со сигурност знам дека би искачала со момчево погоре. фин пар(меиби). неќам да ве замислам =)

Абе шо знам, појќе ми изгледа темата како особините да се набројат, има некој грд а да ги поседува тие особини нели е се до вкусот :smir: за мене е грд, за некој убав
Е аман не можеше погрд да најдеш кај го откопа :pos2: фин пар велиш? еее да ми извиниш :pos2::nenene::smir:

Јас очекувам од дечко да знае да праи муабет на теми освен секс фудбал и пц игри, некој што ме поддржува во се и има смисла за хумор
на страна тоа верен да е и да не лаже, тоа мислам дека го бара секој без разлика дали е машко или женско.темава е многу опширна и не верувам дека постајат тоцхни карактеристики за вистинско машко.Како што кажа кпбКЕНГУР биди си ти и ако те сака ќе те сака ако не викаш само следеча!!!!
па нели секој имаше право на сопствен став и бла бла бла...значи ти сакаш да го командаш...
уствари сакаш да кажеш дека ти треба некој да го влечеш за нос...:nenene:

па нели секој имаше право на сопствен став и бла бла бла...значи ти сакаш да го командаш...

Па убо си кажа Фокси. Да ја подржува во нејзините ставови! Само тоа. Нема тука ништо лошо или нешо као влечење за нос :toe:

Ако мислите да терате сеир темава скок пук канта!
И колку што јас го читам насловот пишува ИСКЛУЧИВО ЗА ЖЕНИ,а дали има два поста напишани од женски пол.Ќе ја преименувам во исклучиво за жени и оние што се чувствуваат жени во душа!

Се знае, хард-кор, доминантно, искрено и директно створење!
А бидејќи мора да знае што сака, значи дека има емоционална основа и свест да се справи со неа.
Брадичка по можност, правилни црти и пропорционална градба.

грешно си ме разбрал.
Не да ме поддржува во смисла јас да му кажувам како и што ќе биде во нашата врска.
да ме подржува во моите одлуки во врска со мојот живот/кариера итн.
а таков да го влечам за нос, не фала.Таквите немаат ни свое мислење ни карактер.

За мене лично вистинки е оној кој што е на мое ниво како со образование така и финансиски,исто и да напоменем со слични желби,амбициозност и др. како мене.Да може да биде во чекор со мене.А за тоа дали е убав или не зависи.Убавината е пролазна работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom