Е сега баш искрена беше, како да не! Ако беше така не ќе дремеше на форумов чкртајки постови туку ќе уживаше во неговата привлечност.:lud:Allita напиша:maz mi me privlekuva...ako li....:hump:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е сега баш искрена беше, како да не! Ако беше така не ќе дремеше на форумов чкртајки постови туку ќе уживаше во неговата привлечност.:lud:Allita напиша:maz mi me privlekuva...ako li....:hump:
Mandrak напиша:Е сега баш искрена беше, како да не! Ако беше така не ќе дремеше на форумов чкртајки постови туку ќе уживаше во неговата привлечност.:lud:
divine напиша:Зошто и се фрливте на Марта дека дава оглас?
... тоа вас ви звучи на 95% форумџии? Не сакам да вреѓам никако, ама размислете малку мамата![]()
Леле колку лоша интерпретација. Нема врска, не помислив на такво нешто, уште помалку па на сите, најпосле и јас сум овде, нели?divine напиша:Пак фрлање за џабе ... као сите сме патетични што сме на форум? Повлечи го муабетот одма:pishtoldz![]()
Mandrak напиша:Е сега баш искрена беше, како да не! Ако беше така не ќе дремеше на форумов чкртајки постови туку ќе уживаше во неговата привлечност.:lud:
ragazza напиша:Ima nekolku osobini kaj masko koj gi sakam :Da ima svoe jas,Osmeh da ima koj greej ,Licen da e , Pameten da e ,Hiperaktiven mrazam pasivni luge, Intelegenten e ova mnogu me ranit, Narcis da e poln so samodoverba ..
убаво те научиле во школо, кажи им кај си учел и они да се запишат да поднаучат нештоабе, нели индивидуално беше тоа? ти сакаш некој стереотип да ти оформат и да се стремиш кон тоа за да можеш полесно да привлекуваш и заведуваш жени? и притоа да ги лежиш полесно? тоа е мамење, читување. треба да се помачиш малце =) биди тоа што си, не што го бараат од тебе. некогаш,некаде ќе се поклопиш со некоја која што го бара баш точно што ти имаш. народов го вика тоа сродна душа =) така мене ме учеа у школо.
и, упс, мушко сум, ама преправај се ко да сум женско. не ме гледаш, овај нали?
едит-пс, дај хард 4ката го претераа.
абе, нели индивидуално беше тоа? ти сакаш некој стереотип да ти оформат и да се стремиш кон тоа за да можеш полесно да привлекуваш и заведуваш жени? и притоа да ги лежиш полесно? тоа е мамење, читување. треба да се помачиш малце =) биди тоа што си, не што го бараат од тебе. некогаш,некаде ќе се поклопиш со некоја која што го бара баш точно што ти имаш. народов го вика тоа сродна душа =) така мене ме учеа у школо.
и, упс, мушко сум, ама преправај се ко да сум женско. не ме гледаш, овај нали?
едит-пс, дај хард 4ката го претераа.