За што секогаш наоѓате време?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И ја скоро секогаш имам време за компјутер, за тепање време, и за шетање, прва сум :) А спротивно на тоа, никако не можам да најдам време и концентрација за учење, се прашувам што ли е работата..? :)

Секогаш наоѓам време за да заскитам негде бес компас ... Еден ден нема , да ме викнат за негде а јас да речам не можам имам работа или нешто сл ... секогаш наоѓам време за шетање :)

За компјутер,шетање,кафе со пријателите:)

Од кога почнав, секогаш наоѓам време за да одам на Винг Чун тренинг. (освен сега летото кога немаме, ама си повежбувам дома помалку). Сега повеќе време наоѓам и да прочитам некоја книга...и да поспијам малку повеќе :)

веке 7 Години имам време за тренинг...и ке имам и понатака..
За Другари
За Фамилија..
--- надополнето: Jul 28, 2011 8:52 PM ---
веке 7 Години имам време за тренинг...и ке имам и понатака..
За Другари
За Фамилија..

И ја скоро секогаш имам време за компјутер, за тепање време, и за шетање, прва сум :) А спротивно на тоа, никако не можам да најдам време и концентрација за учење, се прашувам што ли е работата..? :)
ти си само нормален човек :D

иначе same here ^ :D

За да го трчам или шетам кучето.
--- надополнето: Aug 2, 2011 4:23 PM ---
Од кога почнав, секогаш наоѓам време за да одам на Винг Чун тренинг. (освен сега летото кога немаме, ама си повежбувам дома помалку). Сега повеќе време наоѓам и да прочитам некоја книга...и да поспијам малку повеќе :)

Ау ова од Брус Ли и Ип мен боречката вештина ја има кај нас?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom