За што секогаш наоѓате време?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
За да го трчам или шетам кучето.
--- надополнето: Aug 2, 2011 4:23 PM ---

Ау ова од Брус Ли и Ип мен боречката вештина ја има кај нас?
Да ја има. Има неколку клубови во Скопје

За што секогаш наоѓате време?

Па, секогаш наоѓам време за да го вклучам компјутерот и да си подремам на него. Секогаш наоѓам време за да слушам музика или да си посвирам. Секогаш наоѓам време за да спијам:)

Да одам на шопинг,џогирање,теретана и да трчам по личноста шо ме вее како лист хартија :)

дремење на pc
fumanchu.jpg

дружење со другарчињата.....

па последнава година ипол секогаш наоѓам време за ерепублик :) за девојка ми, друштво, и др.
а и обавезно со мачката по дома да се бркам..

За ништо. Буквално за ништо. Колку и да сум временски ограничен, секогаш наоѓам време да се излежавам пред компјутер, или на кревет да не правам ништо продуктивно и така да тепам време се додека не ми дојде ептен жешко. Светска мрза;).

Да гушнам некој(а) шо живот ми значи ( у било која варијанта на љубов - класична, фамилијарна, пријателска, патриотска -уај ноат).

За компјутер.
Кога уморна се враќам од школо, нема да легнам да се одморам, него отварам лаптоп...чудно секојдневие ми е.
Гледам филм, дремам на кајгана, на фејсбук, читам некои статии, книги понекад, музика слушам, симнувам, снимам нешо...итн.

Секогаш наоѓам време да си ги налакирам ноктите. :pipi:

Секогаш наоѓам време за читање. Па дури понекогаш и по цена да отидам неспремна на школо.

За чистење по дома а посебно перење и пеглање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom