За мажите: што не би ви се допаднало во карактерот на еден жена?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

За мажите: што не би ви се допаднало во карактерот на една жена?

• Вкупно гласачи
    73

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
115
Која од наведениве карактерни особини кај некоја жена би ве нервирале и би ви пречеле?

Доколку има нешто друго кое не е ставено во анкетата, пишете си во пост.

Види, мислам дека сите наведени особини се лоши. Дали може да ги исфрлиме тие што знаеме дека нема шанса да ги има личноста со којашто сум (пример: не се дружам (врска недај боже) со некоја без смисла за хумор)?

Тука треба да се одбере од лоша карактерна особина која е најлоша:) Што најмногу (баш најмногу) ве иритира?

ПРепотентност и недружељубивост, бидејки јас имам и сакам да стекнам уште многу другари, да се дружам со нив без разлика на тоа што тие имаат свој специфичен начин на гледање на работите

Гласав за-без смисла за хумор!!!
Јас сум таков,цело време се зафркавам,реметам и ако девојката нема смисла за хумор,ништо не бива(иако сите особини се лоши,морав една да издвојам)!!!
А тоа што е ставено како опција-влечење за нос---тоа е до машкото,не е до девојката-ако тој дозволи да го влече девојката за нос-негов проблем!

odbrav vlecenje za nos. go poistovetuvam so lazenje, a toa e nesto sto najmnogu me nervira. :pishtoldz

Сите!?!:ija: .... не знам, не можам да делам.... сите тие особини не ми се допаѓаат.... претерувам?

i jas sakav da glasam za site. niedna osobina od navedenite ne mi se dopagja. ama nema takva opcija..

богами и ја би гласал за сите али ај ќе одвојам една многу мрзам луѓе без смисла за хумор ми идат на живци исто и препотентни цури:lut:

ako nema smisla za humor nema nisho !!
nemozam da bidam so devojka bez smisla za humor zimi se

Мразам коа не можам да гласам за повеќе опции, особено ако има ептен голема потреба од тоа, како оваа тема. :)

Е сеа, она што најмногу не би ми се допаднало кај една жена е претераното кукање за се и сешто, без некоја добра причина. Мразам кога жена иако можеби знае што сака, се труди да заобиколува и особено мразам кога некоја мисли дека нејзината огромна самобендисаност треба да е сечиј проблем.
Има и други моментални непогоди кои што може да ми сметаат кај една жена, ама досега најмногу ми сметало тоа што готово ниедна жена не е отворена кон критики за нејзиниот надворешен или внатрешен карактер.

dajdo напиша:
ako nema smisla za humor nema nisho !!
nemozam da bidam so devojka bez smisla za humor zimi se

Abe devojce kolku i da ima smisol za humor, kaj nas vo Karpos koga ke dojde ednas....posle na 5 kilometri radius ke ja zaobikoluva naselbata:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom